American Hustle: Jennifer Lawrence v jednom ohni

American Hustle: Jennifer Lawrence v jednom ohni | Fandíme filmu
Dobývá kina jako Dívka v plamenech, v kriminálce Davida O. Russella je pěkně žhavá, vznětlivá a ještě si podpálí kuchyň. Podívejte se v prvních klipech.

Režisér David O. Russel momentálně dokončuje svůj napjatě očekávaný film American Hustle, který jsme dříve představili společně s prvními dvěma trailery a několika plakáty. Dnes vám přinášíme dva nové klipy a první reakce diváků, kteří viděli úvodních šest minut snímku.

Oba klipy zobrazují dosud neviděné záběry z filmu. V prvním uvidíte Jennifer Lawrence uprostřed rozepře s jejím manželem v podání Christiana Balea, druhý je podstatně poklidnější, představuje hrdiny během šarmantní večeře.

Na hollywoodském AFI Festivalu se promítalo prvních šest minut snímku, které vzbudily všeobecně nadšení. Dle několika málo minut se samozřejmě nedá soudit, ale zahraniční filmové weby je popisují slovy jako "eye catching". V úvodu filmu uvidíme Christiana Balea, Bradleyho Coopera a Amy Adams uprostřed jiskřivé debaty, později se na scéně objeví i Jeremy Renner. Největší pozornost na sebe opět strhává Christian Bale, který je chválen nejen za další ze svých neskutečných fyzických proměn. Celkově byla reakce publika silná, a očekávání u jednoho z potenciálních kandidátů na Oscary jen vzrostla.

American Hustle: První dva klipy

 

Ohlasy: The Wrap, Award Circuit

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest