City That Sailed: Will Smith odpluje s New Yorkem

City That Sailed: Will Smith odpluje s New Yorkem | Fandíme filmu
Manhattan se odlomí od USA a vydá se do Británie. S Willem Smithem na palubě a režisérem Shawnem Levym (Real Steel) u kormidla.

Filmů s námořní tématikou je poslední dobou v kinech čím dál tím více, a svou troškou do mlýna přispěje tentokrát Will Smith. Jeho účast ve fantasy snímku s názvem City That Sailed byla dlouhodobě předmětem spekulací, teď ji studio 20th Century Fox konečně potvrdilo. Dlouhou dobu to s tímto filmem vypadalo bledě, minulý týden však vyšlo najevo, že Smithova produkční společnost Overbrook Entertainment uvedla projekt znovu do pohybu.

Hvězda série Men In Black si zahraje kouzelníka z newyorského Manhattanu, jehož malá dcera žije v Londýně. Jednoho dne však najde kouzelné svíčky, které ji dokážou plnit její přání. Dívka si přeje jediné - být zase se svým otcem. Díky tomu se Manhattan s hlavním hrdinou odtrhne od Severní Ameriky, a vydá se na cestu přes Atlantik až do Anglie.

Scénář k City That Sailed píše Audrey Wells (The Game Plan), která vystřídala původního scenáristu Andrew Niccola (Gattaca, Truman Show). Na režisérskou židli usedne Shawn Levy, pravděpodobně se tak stane poté, co  dotočí Night at the Musem 3 s Benem Stillerem (start natáčení je naplánován na začátek příštího roku). Levy má kromě série Night at the Museum za sebou například předloňský snímek Real Steel s Hugh Jackmanem v hlavní roli.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest