Heart of the Sea: Chris "Thor" Hemsworth ztroskotá

Heart of the Sea: Chris "Thor" Hemsworth ztroskotá | Fandíme filmu
Režisér Ron Howard s Chrisem Hemsworthem sotva dostal Rivali do kin a už se připravují na další spolupráci.

Film Rivalové (Rush) sklízí po celém světě skvělé ohlasy jak od kritiků, tak i od diváků (přečtěte si naši recenzi). Kdo by ale čekal, že si režisér Ron Howard odpočine, byl by na omylu. Místo odpočinku natáčí svůj další projekt. A jelikož má režisér v oblibě natáčení filmů založených na skutečných událostech, nebude Heart of the Sea výjimkou. Jako předloha mu tentokrát posloužila novela od Nathaniela Philbricka In the Heart of the Sea. Co se obsazení týče, seznam jmen přinejmenším zaujme. Hlavní role si rozdělí Chris Hemsworth (Thor), Cillian Murphy (Temný rytíř), Ben Whishaw (Skyfall) nebo Brendan Gleeson (V Bruggách). Natáčení začalo 10. září ve Velké Británii a na Kanárských ostrovech a mimo jiné jej finančně zajišťuje např. Paula Weinstein (Krvavý diamant), Joe Roth (Mocný vládce Oz) a režisér Ron Howard. Slušelo by se také uvést, že na scénáři pracovala dvojice Rick Jaffa a Amanda Silver (Zrození Planety opic) ve spolupráci s Charlesem Leavittem (Krvavý Diamant) a Peterem Morganem (Rush, Frost/Nixon).

Heart of the Sea vypráví pravdivý příběh nantucketské posádky lodi Essex, kterou v roce 1820 potopila velryba. Několik členů přežilo na loveckých člunech, na kterých strávili v jižním pacifiku 90 dní. Mezi přeživším je nezkušený kapitán lodi George Pollard (Benjamin Walker), první důstojník Owen Chase (Chris Hemsworth), druhý důstojník Matthew Joy (Cillian Murphy) a mladý rybář Tom Nickerson. Všichni jsou odlišní, přesto se společně musí vypořádat s hladem, žízní, žhavým sluncem i sami se sebou. Film bude pravděpodobně vyobrazen v podobě vzpomínek Toma Nickersona (Tom Holland/Brendan Gleeson), které vypráví spisovateli Hermanu Melvillovi (Ben Wishaw), autorovi Bílé Velryby.

Pokud nenastanou žádné komplikace, do kin by se měl film dostat příští rok v prosinci. Těšíte se na další spolupráci Hemsworth/Howard?

Zdroje: Deadline, Variety, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest