Cuban Fury: Nick Frost svůdně tančí

Cuban Fury: Nick Frost svůdně tančí | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nick Frost z kornetové trilogie a Chris O'Dowd z IT Crowd tančí ve žhavém latinském rytmu pro naše pobavení. Pusťte si trailer.

Nick Frost, anglický komik známý především ze snímků Hot Fuzz, The World's End, nebo Shaun of the Dead, to příští rok na svatého Valentýna roztočí na tanečním parketu. Na svátek všech zamilovaných má totiž ve Velké Británii premiéru snímek s názvem Cuban Fury, kde si Frost střihnul hlavní roli. Jeho hrdina se jmenuje Bruce Garrett, a je tak trochu outsider, který kdysi v mládí tančil, a po dvaceti letech se musí opět dostat do taneční formy, aby oslnil svou šéfovou. Na tu však má zálusk i jistý Drew, alfa samec kanceláře.

Pod Cuban Fury je jako scénárista podepsán Jon Brown, který napsal mimo jiné několik dílů oblíbeného britského seriálu Misfits, na režisérské křeslo se usadil James Griffiths, režisér spíše méně známých seriálů. Kromě Frosta se v hlavních rolích dále objeví Rashida Jones (The Muppets, Social Network) a Chris O'Dowd (Roy ze seriálu IT Crowd, Ženy sobě). Ve filmu si vedlejší role střihl například Ian McShane (Blackbeard z posledních Pirates of the Caribbean), či Olivia Colman (Carol Thatcher z Iron Lady).

Snímek se pomalu, ale jistě blíží do kin, a my pro vás máme nášup propagačních materiálů - před pár dny vyšel první trailer, dále několik videoblogů z natáčení, a fotky. Z traileru a synopse se Cuban Fury nezdá jako něco, co bychom v různých obměnách už párkrát neviděli, na druhou stranu minimálně casting je zajímavý. Nick Frost se na svou roli dle mého názoru hodí jako asi nikdo jiný, stejně tak jako Chris O'Dowd. Jestli Cuban Fury nakonec překvapí, se diváci ve Velké Británii přesvědčí 14. února příštího roku, datum české premiéry zatím stanoveno nebylo.

Cuban Fury: Trailer a videoblogy z natáčení

Galerie: 4

Cuban Fury: Nick Frost svůdně tančí | Fandíme filmu Cuban Fury: Nick Frost svůdně tančí | Fandíme filmu Cuban Fury: Nick Frost svůdně tančí | Fandíme filmu Cuban Fury: Nick Frost svůdně tančí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest