Sin City 2: První oficiální fotky Joshe Brolina

Sin City 2: První oficiální fotky Joshe Brolina | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Máme tu první důkaz o probíhajícím natáčení.

Ani už si to nepamatuju. První zmínka o pokračování Sin City proběhla internetem ještě v době, kdy jsem se o film zajímal jen velice okrajově a sotva jsem pořádně věděl, kdo je nějaký Robert Rodriguez. Jenže doba značně pokročila a kvanta slibů a řečí kolem Sin City 2 vystřídaly koncem roku konečně činy. Natáčení pokračování s podtitulem A Dame to Kill For je v plném proudu a my tu dnes máme první důkaz. Robert Rodriguez na svém twitteru totiž zveřejnil první fotku z placu, na které Josh Brolin, ehm, sedí za volantem. Kolem něj je klasické zelené pozadí, což by člověku za normálních okolností nic neřeklo. Režisér byl ovšem sdílnější a uveřejnil také snímek, který ukazuje možnou podobu točené scény ve filmu. Tvůrce však jedním dechem dodal, že se nejedná o finalizovaný fragment, ve výsledku se totiž nejspíš nedočkáme deště, který je na fotce vidět.

Kromě toho tu máme ještě jeden castingový střípek. Do role hlavního záporáka, mafiánského šéfa Wallenquista, byl totiž obsazena Stacy Keach.

Galerie: 2

Sin City 2: První oficiální fotky Joshe Brolina | Fandíme filmu Sin City 2: První oficiální fotky Joshe Brolina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest