RoboCop: Příběhový trailer

RoboCop: Příběhový trailer | Fandíme filmu
Samuel L. Jackson nám vysvětlí, proč Amerika potřebuje nakupovat bojové roboty a Michael Keaton je připraví zákazníkům na míru.

Je tady druhý trailer na remake RoboCopa a narozdíl od svého staršího bratříčka se věnuje víc důvodům RoboCopova vzniku a akci. První ukázka se soustředila hlavně na známý koncept člověka propojeného se strojem, tentokrát nám Samuel L. Jackson a Michael Keaton vysvětlují, proč symbiotický strážce zákona vlastně vzniknul. Společnost OmniCorp už řadu let úspěšně prodává robotické válečné stroje zahraničním klientům, avšak ve Spojených státech se pořád nemůže uchytit. Řešením má být robot s lidskou tváří, který by občany USA tolik neznervózňoval. Zatím to však stále vypadá, že dostaneme „pouze“ chytrou akční sci-fi, která sice bude mít hlavu a patu, ale ze socio-politického komentáře původního filmu Paula Verhoevena si toho příliš nevezme. Trailery mohou klamat tělem, filozofie přeci jen příliš neprodává, ale prozatím zkrátka převažují efektní přestřelky mezi roboty. Ty ale samozřejmě také vůbec nejsou na škodu – vypadá to, že se režisér José Padilha docela vyřádil.

Film v Česku i na Slovensku uvidíme 6.2.2014, v hlavních rolích vystupují Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Abbie Cornish, Jay Baruchel, Michael Keaton a Jackie Earle Haley. Následuje oficiální synopse:

Píše se rok 2028 a nadnárodní společnost OmniCorp dominuje na poli robotických technologií. V zahraničí se její válečné drony používají už léta a společnost na nich vydělává miliardy. Teď má OmniCorp ideální příležitost přinést svou kontroverzní technologii na domácí půdu. Alex Murphy – milující manžel, otec a dobrý polda, který se v Detroitu snaží zastavit vlnu zločinu a korupce – utrpí při výkonu služby těžká poranění, ale Omnicorp mu dá novou šanci, když jeho torzo použije k výrobě polorobotického policisty. Společnost doufá, že podobného RoboCopa prodá i dalším městům a vydělá další miliardy, avšak nikdy nepočítala s tím, že uvnitř stroje na spravedlnost pořád ještě dlí lidská duše.

RoboCop: Druhý trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest