RoboCop: První trailer je konečně tady

RoboCop: První trailer je konečně tady | Fandíme filmu
Problematický remake osmdesátkové klasiky se představuje v první upoutávce.

Trvalo to, ale konečně jsme se dočkali. Zhruba půl roku před únorovou premiérou je tu první trailer na remake Robocopa – jednu z akčních sci-fi ikon přelomu osmdesátých a devadesátých let. Podle zákulisních drbů si projekt prošel celou řadou turbulentních změn, když se režisér José Padilha nemohl se studiem dohodnout na celkovém vyznění filmu, avšak první obrázky nevypadají vůbec špatně. Podle účastníků letošního Comic-Conu, kteří viděli už v červenci jinou upoutávku, můžeme od filmu čekat daleko větší důraz na sociální a politický komentář než by se mohlo z aktuální traileru zdát, ale ani akčně laděný sestřih neurazí. Triky ještě potřebují malinko doladit, avšak celková koncepce jedtnotlivých přestřelek vypadá více než slibně – zdá se, že si Padilha libuje ve velkorysé digitální kameře. Co se vývoje hlavního hrdiny týče, můžeme čekat tradiční příběh o tom, jak se v robotickém těle ozvou lidské instinkty, ale nebude chybět ani vývoj kovového zevnějšku. Začneme v klasickém stříbrném provedení, později se Alex Murphy dočká černého redesignu.

Film v Česku i na Slovensku uvidíme 6.2.2014, v hlavních rolích vystupují Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Abbie Cornish, Jay Baruchel, Michael Keaton a Jackie Earle Haley. Následuje oficiální synopse:

Píše se rok 2028 a nadnárodní společnost OmniCorp dominuje na poli robotických technologií. V zahraničí se její válečné drony používají už léta a společnost na nich vydělává miliardy. Teď má OmniCorp ideální příležitost přinést svou kontroverzní technologii na domácí půdu. Alex Murphy – milující manžel, otec a dobrý polda, který se v Detroitu snaží zastavit vlnu zločinu a korupce – utrpí při výkonu služby těžká poranění, ale Omnicorp mu dá novou šanci, když jeho torzo použije k výrobě polorobotického policisty. Společnost doufá, že podobného RoboCopa prodá i dalším městům a vydělá další miliardy, avšak nikdy nepočítala s tím, že uvnitř stroje na spravedlnost pořád ještě dlí lidská duše.

RoboCop: První trailer


Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest