Hobit 2: Nový nabušený trailer a videoblog

Hobit 2: Nový nabušený trailer a videoblog | Fandíme filmu
Live Event s Peterem Jacksonem a herci odhalila mimo jiné nový trailer, který slibuje fantastickou podívanou.

Setkání s tvůrci a herci Hobita právě skončilo a rozhodně přineslo své ovoce. Namlsal nás už zbrusu nový videoblog z natáčení, kde nás štáb provedl dotáčkami (video slibuje pokračování v obdobném duchu) a především zbrusu nový trailer!

Sneak peek, jak Warneři prodloužený trailer oficiálně nazývají, je nabitý akcí, atmosférou, krásnými vizuály i příslibem něčeho většího, než je prachsprostá „honba za pokladem“. Už úvodní proslov Barda Lučištníka se pokouší vehnat mráz do zad, a komu ho nenažene, tomu stejnou službu bez problémů dopřeje vynikající Benedict Cumberbatch v roli hlasu draka Šmaka. Britský rodák ve filmu vůbec nebude vidět, v trailerech byl slyšet sotva pár vteřin a přesto jej už teď lze vnímat jako jeden z největších taháků celého filmu. Casting měl zkrátka režisér Peter Jackson vždycky v malíku.

Bilbo se dostává do popředí jako zloděj družiny a nositel prstenu moci, který nezadržitelně přitahuje pozornost toho, jehož jméno se nevyslovuje. Sauron se blíží a jeho přítomnost nenaznačuje jen oko bez víčka a pochodující skřeti, ale i Gandalfovo snažení, které je v širším kontextu událostí daleko důležitější než celé tažení proti uzurpátorovi Šmakovi samo o sobě. Konflikt trpasličí touhy po domově (a lakoty) s nesouhlasem elfů a děsem lidských obyvatel Jezerního města upoutávka sice vykresluje skvěle, avšak nelze si nevšimnout, jak šedý čaroděj nenápadně manipuluje události, aby pokud možno zbrzdil a oslabil blížícího se Nepřítele.

O strhujícím sestřihu akčních momentů asi není třeba nic dodávat, tohle je zkrátka upoutávka jak víno, po jejímž zhlédnutí se musí těšit i ti, které Neočekávaná cesta nechávala v klidu.


Hobit: Šmakova dračí poušť - Nový trailer

Hobit: Šmakova dračí poušť - Videoblog 2

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest