1:30 Train - Captain America režíruje

1:30 Train - Captain America režíruje | Fandíme filmu
Mezi blockbustery si Chris Evans odskočí natočit vlastní romanci, podle scénáře Rain Manova spoluautora.

Chris Evans je na roztrhání. Kromě hraní v několika chystaných mega blockbusterech, o kterých už jistě víte, se rozhodl, že zkusí i režii, a to v komorním filmu s názvem 1:30 Train. Dvaatřicetiletý američan odloží své nadpřirozené schopnosti a kromě režie snímku si střihne i jednu z hlavních rolí, sekundovat mu bude jen o pár měsíců mladší anglická kráska Alice Eve (Star Trek: Do Temnoty, Muži v černém 3).

Film vypráví zdánlivě prostý příběh o cestě domů. Eva letí na vlak do Bostonu, ale cestou je přepadena a oloupena a vlak jí ujede. Na nádraží potká pouličního muzikanta, saxofonistu Chrise, který se ji snaží pomoct z bryndy a dostat ji domů, před příjezdem jejího manžela. Stráví tak spolu jednu dobrodružně romantickou noc, při které si navzájem rozkryjí problémy, které každého z nich tíží. No a samozřejmě mezi nimi přeskočí i nějaká ta jiskra.

Scénář napsal Ronald Bass, který byl kdysi spoluautorem scénáře k Oscarovému Rain Manovi. Film se začne točit v brzké době, ještě před Chrisovým návratem k Avangers. Evansovi můžeme přát, aby žádné oko nezůstalo suché, ale to jsou zatím předčasné úvahy.

Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest