Tim Burton možná natočí Beetlejuice 2

Tim Burton možná natočí Beetlejuice 2 | Fandíme filmu
Tim Burton zvažuje pokračovat v dalším díle své bláznivé duchařské komedie.

Temné stíny Tima Burtona jako poslední režisérův hraný počin u diváků příliš nezabodovaly. V současnosti režisér dokončuje práci na životopisném dramatu Big Eyes a film má být uveden do kin příští rok. Co bude dál? O pokračování oblíbené černé komedie z 80. let jménem Beetlejuice, psaly filmové servery už v minulosti. Novou vlnu zájmu o léta odkládaný projekt vzbudila aktuální zpráva o tom, že pokračování hitu s Michaelem Keatonem v hlavní roli je mnohem blíž, než se doposud zdálo, a že by režie měla zůstat v Burtonových rukou. Zpočátku to vypadalo, že půjde o pouhou fámu, ale postupně byla zpráva potvrzována z dalších a spolehlivějších zdrojů.

Na scénář k sequelu se už delší dobu snáší prach a oba díly by měla dělit stejná časová propast jako ve skutečnosti. Jméno prvního scenáristy ale zrovna nebudí příliš dobrý dojem. Seth Grahame-Smith napsal Abrahama Lincolna: Lovce upírů nebo zmiňované Temné stíny. Smithovým kolegou byl David Katzenberg, hlavní profesí producent. Jak to bude s návratem hlavních postav, se v tento okamžik neví, ale Keaton už dříve uvedl, že pokud Tim do režie praští, s radostí nebude v pokračování chybět a to slyší fanoušci prvního filmu určitě rádi.

Ať už jednání dopadne jakkoliv, Burton by měl ještě před Beetlejuicem 2 natočit pro 20th Century Fox filmovou adaptaci bestselleru Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti).

Poznámka na závěr: Jestli se do Beetlejuice 2 počítá s Lýdií, kterou tehdy hrála Winona Ryder, a pokud by Ryder o návrat neměla zájem, s nadšením by se prý role zhostila popová zpěvačka Katy Perry.

Zdroje: Schmoes Know, The Wrap, Deadline, Shock Till You Drop, CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest