Tracks: Mia Wasikovská zdolá australskou poušť

Tracks: Mia Wasikovská zdolá australskou poušť | Fandíme filmu
Mia Wasikowska (Alenka v říši divů) hraje mladou Australanku, která se životní krizi rozhodne překonat na pouti napříč kontinentem. Upoutávka.

Australské drama, zachycující devítiměsíční jízdu na velbloudech přes australskou poušť, zrežíruje John Curran (Barevný závoj, Už tady nežijeme). Roli hlavní hrdinky Robyn Davidson si zahraje Mia Wasikowska (Alenka v říši divů). Dále by se ve filmu měli objevit Adam Driver (Zvláštní poldové), Emma Booth (Ostré jako břitva), Rainer Bock (Neznámý) a další. Film již měl premiéru na filmovém festivalu v Benátkách.

Film založen na skutečném příběhu Robyn Davidson, která se v roce 1977 vydala na 1700 mil dlouhou pouť přes australské vnitrozemí. Po rozpadu manželství a úmrtí matky se Robyn vydává v doprovodu čtyř velbloudů a jejího psa, nejžhavějším a nejtěžším terénem na světě aby našla samu sebe. Na cestě se k Robyn postupně připojí další společníci a spolu prochází neuvěřitelnými zkouškami.

První klip mnoho neodhaluje, ukáže nám především náladu filmu. Působí emotivním dojmem, z hlavní hrdinky je cítit beznaděj a zároveň odvaha v hledání sama sebe a nové cesty životem. Zda bude stejný i celý film, to se ještě uvidí.

Tracks: První klip

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest