Arnold vs. Sylvester: Zvolte největšího akčního hrdinu

Arnold vs. Sylvester: Zvolte největšího akčního hrdinu | Fandíme filmu
Kdo z nich je větší akční hrdina? Zapojte se do velkého hlasování, rozhodněte, kdo je lepší a vyhrajte lístek na předpremiéru jejich společného filmu Plán útěku.

V novém filmu Plán útěku hrají dvě největší legendy akčního žánru Arnold Schwarzenegger a Sylvestr Stallone poprvé v jednom filmu společně a v hlavních rolích. Přání mnoha fanoušků se po dlouhých třiceti letech konečně splnilo. Premiéra zároveň otevřela klasickou a věčnou otázku: Kdo z nich je lepší? Kdo by koho přepral? Kdo by komu nakopal zadek? Který z těch dvou je tím jedním jediným, úplně největším akčním hrdinou?

Odpověď na spor, který jistě nejednou přerostl v hádku, se nyní hledá na internetu. Český distributor filmu Plán útěku organizuje velké „všelidové“ hlasování, z něhož by měla, alespoň za Českou republiku, vzejít jasná odpověď.

Rozhodovat mohou sympatie k hercům, k jejich jednotlivým filmům, porovnání všech jejich hrdinů, počet zlikvidovaných nepřátel nebo počet drsných hlášek. Postavy Arnolda Schwarzeneggera vynikaly hrubou silou, postavy Sylvestra Stalloneho nezdolností. Kritérií, podle nichž se lze orientovat, je zkrátka mnoho, většina lidí se ale s velkou pravděpodobností rozhodovat nepotřebuje, protože svou jasnou odpověď a svou pravdu už dávno zná.

Všelidové hlasování pořádá Bontonfilm na svém oficiálním facebooku i napříč menšími voličskými okrsky. A jedním takovým samozřejmě musí být i voličský okrsek FandímeFilmu.cz. Hlasujte pro svého favorita a nezapomeňte správně vyplnit i váš e-mail, protože 5 vylosovaných šťastlivců vyhraje dva volné vstupy (pro sebe a doprovod) na středeční pdpremiéru filmu Plán útěku (v pražském kině Cinema City Flora, od 19:00 hodin) a na dalších 5 výherců čeká DVD s jedním z klasikých Arnoldových nebo Sylvesterových filmů! (V anketním formuláři prosím vyberte, zda se na středeční premiéru můžete v případě výhry dostavit, anebo chcete hrát pouze o věcné ceny, které budeme zasílat poštou). Losovat o volné vstupy se bude ze všech hlasujících, kteří vyplní anketu nejpozději do středy 16. října, do 14:30 hodin. O případné výhře budete rychle informováni na váš mail. Losování o věcné ceny proběhne spolu s ukončením ankety, 24. října. Výherci budou zveřejněni na webu FandimeFilmu.cz a uvědomeni e-mailem. Pokud byste náhodou nebyli vylosovaní, tak nezoufejte, Plán útěku vstupuje do kin už 17. října.

HLASOVÁNÍ SKONČILO, brzy vyhlásíme výsledky.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest