Hercules: The Legend Begins: Plnohodnotný trailer

Hercules: The Legend Begins: Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
Kellan Lutz míchá Gladiátora, Třístovku a digitální melodrama. Vedle upoutávky pro vás máme řadu detailů, které o snímku prozradili filmaři, na aktuálním Comic-Conu.

Po včerejším sneak peeku je tu dlouhý trailer na Herkula: Zrození legendy (Hercules: The Legend Begins) a je třeba říct, že filmu dělá medvědí službu. Je vidět, že filmaři museli hodně spoléhat na digitální triky a první upoutávka tak povětšinou vypadá jako lepší videohra. Rád bych věřil tomu, že se vše stihne do premiéry vyladit, avšak Millennium Films/Nu Image je menší společnost, která obvykle točí filmy v cenové hladině mezi padesáti a sty miliony dolarů. Režisér Renny Harlin sice tvrdí, že díky natáčení v Bulharsku se výrazně ušetřilo, a že stejný film by ve Spojených státech přišel na 350 milionů dolarů, ale při pohledu na upoutávku je jasné, že si režisérský veterán značně fandí.

Jak můžete sami vidět, The Legend Begins je kombinací Třístovky, Gladiátora a filmů Paula W.S. Andersona. Herkules se nemůže rozhodnout, jestli chce být dramatický a „historický" nebo raději komiksový a cool. Čeká nás pravděpodobně největší nadužívání zpomaloček od posledního Resident Evil, což na právě probíhajícím Comic-Conu v New Yorku potvrdil i Harlin. Ten však tvrdí, že slow-motion „přirozeně vychází z potřeb příběhu“. Hercules chvílemi jako by z oka vypadl hochům z 300 a dokonce i podobným způsobem řve a burcuje svoje muže. V čem se bohužel od Snyderova spektáklu značně liší, je práce s pozadím. V Bitvě u Thermopyl také byli ve většině scén skuteční pouze lidé a zbytek vznikl za pomoci digitálních triků, jenže Třístovka byla těžce stylizovaná a tak to fungovalo. Herkules se snaží vypadat realisticky a právě proto je to prozatím taková bída. Fotorealistické triky prostě nejsou zadarmo.

Kromě představení traileru filmaři na Comic-Conu o filmu také krátce pohovořili, a tak si konečně můžeme The Legend Begins pořádně představit. Jedná se o Herkulův origin story. S řeckým rekem (Kellan Lutz) se setkáváme v době, kdy ještě neví, že je synem Diovým a prožívá poměrně běžné starosti mladého muže. Nevychází se svou disfunkční rodinou a je zamilovaný. Bohužel, jeho láska Hebe (Gaia Weiss) je zaslíbena jeho nevlastnímu bratrovi Ífikléovi (Liam Garrigan), a tak je Herkules nevlastním otcem, králem Amfityónem (Scott Adkins), vyhnán do Egypta, kde se stává otrokem.

V Egyptě musí bojovat jako gladiátor a upoutávky naznačují, že se později stane vůdcem povstání. Filmaři v New Yorku o vývoji příběhu nechtěli zbytečně prozradit až příliš, a tak už odhalili pouze tolik, že se hrdina dozví, že je synem Dia, a že má v životě větší poslání. Jeho osobním cílem je pak pomsta a návrat k milované Hebe. Film se natáčel v nativním 3D a podle aktuálních informací stále platí, že do kin se podívá nejdříve v březnu příštího roku.

Hercules: The Legend Begins - Plnohodnotný trailer

 

Zdroj: Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest