Jason Segel krade javorový sirup

Jason Segel krade javorový sirup | Fandíme filmu
Režisér Šéfů na zabití se pustí společně s Marshallem z Jak jsem poznal vaši matku do jedné z nejbizarnějších loupeží v dějinách filmů.

Jason Segel má poslední dobou velmi nabitý program. Nedávno odstartoval poslední sérii Jak jsem poznal vaši matku a nyní natáčí komedii Sex Tape, kde si zahraje po boku Cameron Diaz. Jedním z jeho dalších projektů je film, kde si zahraje zloděje javorového sirupu. Příběh je inspirovaný skutečnou událostí, jež veřejnosti zprostředkovala novinářka Anne Sutherland v Montreal Gazette. V srpnu 2012 zprávy informovaly o krádeži 10 000 barelů s javorovým sirupem, které zmizely v kanadském Québecu. Případ je stále ještě v šetření a doposud bylo zatčeno více než 20 lidí. Pokud se divíte, že někdo loupil javorový sirup, brzy vám dojde, že to není tak špatný nápad. Zvláště když víte, že se za něj platí 32 dolarů za galon (161 korun za litr). Což je přibližně 13 krát tolik co za stejnou jednotku ropy!

Název prozatím není znám. Režie se ujme Seth Gordon, který režíroval úspěšný snímek Šéfové na zabití a částečně i kvůli „javorovému“ projektu se musel vzdát režie dvojky, na kterou nebude mít čas. Scénář napíše Chris Sheridan (Family Guy). Film by se měl tvářit jako komedie s dramatickým podtextem, tak uvidíme, jak to bude ladit.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest