The Other F Word: Jason Segel jako punkový táta

The Other F Word: Jason Segel jako punkový táta | Fandíme filmu
Marshall z How I Met Your Mother zadaptuje do filmové podoby dokument o věčně nedospělých tátech z showbyznisu.

Představitel jedné z hlavních postav bezpochyby všem dobře známého seriálu How I Met Your Mother se jal do adaptace loňského dokumentu s názvem The Other F Word (F jako fotři) a to rovnou na třech různých pozicích. Dokument o tom, jak obtížné je pro ryzí punk-rockery vypořádat se s druhou nejdůležitější rolí v jejich životě – rolí milujících tatínků, se Jasonovi Segelovi jevil jako dobrý námět pro komedii, a tak se rozhodl si v ní nejen zahrát, ale chopit se jak produkce, tak sepsání scénáře.

Ne, že by byl úplným nováčkem, napsal úspěšnou komedii Kopačky z roku 2008 a podílel se na psaní filmů jako Mupeti, Zásnuby na dobu neurčitou, nebo Dostaň ho tam. Pro jistotu mu ale pomůže Drew Pearce, chlapík, kterému byly po úspěchu seriálu No Heroics a jiných menších počinů svěřeny nadcházející projekty velmi zvučných jmen. Momentálně píše scénář ke třetímu pokračování Sherlocka Holmese (2014), sekundoval Shaneovi Blackovi při psaní Iron Mana 3 (2013) a měl slovo i u psaní scénáře k rebootu Godzilly (2014).

Segel si nejspíš zahraje pankáče ve středním věku, který se bude snažit zkoordinovat svůj profesionální život s rodičovskými povinnostmi. Tatíky ve snímku Andrey Blaugrund byli třetina kapely Blink-182 Mark Hoppus, bassák Red Hot Chili Peppers Michael „Flea“ Balzary, frontman kapely Rise Against Tim McIlrath nebo profesionální skejťák Tony Hawk, tak uvidíme, jestli si si Segel zahraje někoho z nich, nebo si nakonec vymyslí postavy fiktivní.

Zdroje: Collider, Coming Soon, Punk News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest