Jeff Who Lives at Home: Jason Segel v nové komedii

Jeff Who Lives at Home: Jason Segel v nové komedii | Fandíme filmu
Marshall z How I Met Your Mother bydlí u rodičů ve sklepě a pomáhá bráchovi s nevěrnou manželkou v čerstvém traileru.

Ne všichni serilový herci se dokáží uchytit i mimo svou show, ale How I met Your mother se zdá být v tomhle směru čestnou výjimkou. Alyson Hannigan se už počtvrté objeví v Prcičkách, Cobie Smulders to zkusí v Avengers a Neil Patrick Harris moderuje, za sebou má Šmouly a před sebou třetího Harolda a Kumara. Zdaleka nejlépe má ale kariéru rozjetou Jason Segel, který se postupně vypracoval nejen jako herec, ale také jako scénárista. Teď ho čeká možná vůbec nejdramatičtější úloha jeho komediální kariéry, když si zahraje hlavní roli v nové dramedy Jaye a Marka Duplassových, nazvané Jeff Who Lives at Home.

Pokud byste náhodou nevěděli o koho se jedná, pak dodávám, že bratři Duplassovi jsou režisérské duo, které toho zatím nemá příliš za sebou, ale jejich filmy Baghead a Cyrus (ten vyšel na DVD dokonce i u nás) vzbudily slušný ohlas a jejich práce tak určitě stojí za pozornost. Jejich novinka, Jeff Who Lives at Home (Jeff, co bydlí u rodičů), má pak z jejich dosavadní práce ohlasy možná zdaleka nejlepší. Snímek sklidil chválu na festivalu v Torontu a na Rotten Tomatoes má momentálně solidních 82 procent.

Film vypráví hořkosladký příběh o dvou bratrech. Jeden žije ve svých třiceti letech stále u rodičů ve sklepě, druhý má problémy s nefunkčním manželstvím a oba si zjevně skrz sérii tragikomických situací navzájem ovlivní život k lepšímu. Atmosféra filmu na první pohled připomíná třeba nedávné Děti moje, takže pokud jste na tyhle velké příběhy z malých životů, pak si nejspíš přijdete na své.

Scénář k filmu si režiséři napsali sami, a kromě Jasona Segela můžete čekat v hlavních rolích Eda Helmse, Judy Greer a Susan Sarandon. V traileru hraje závěrečná píseň z Bláznivé, zatracené lásky a dole pod ním máte v galerii ještě první plakát. Americká premiéra je stanovena na letošní březen, tak snad se u nás také dočkáme.

 

Jeff Who Lives at Home: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest