Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně

Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně | Fandíme filmu
Dreamworks
Zobrazit dalších 7 obrázků
Příběh robota, který poznává přírodu a stává se rodičem už v upoutávce hraje na city.

V posledních letech se rozšířil sympatický trend, kdy počítačem animované filmy nemusejí nutně sázet jen na typ zpracování, které zpopularizoval v 90. letech Pixar a na dlouhou dobu stanovil standard. Spolu se snímky jako Spider-Man: Paralelní světy, Želvy Ninja: Mutantí chaos nebo Rodina na baterky najednou do obrazu vstupují prvky, které připomínají dvojrozměrnou animaci, papírové komiksy nebo třeba tahy štětcem. V tomhle trendu pokračuje i chystaná novinka Rozzum v divočině (The Wild Robot), která se podle tvůrců inspiruje Disneyho klasickými animáky, Hayaem Miyazakim a Claudem Monetem.

Čerstvě byl zveřejněný nový trailer, který vypadá prostě úchvatně a snímek v něm dává vzpomenout na Vall-Eho, Ocelového obra nebo Jak vycvičit draka. Což je logické, protože režisérem filmu je Chris Sanders, „Drakův“ spoluautor. Vedle toho se Chris podílel také na Legendě o Mulan, Lilo a Stitchovi nebo Croodsových. Když se před pár lety pokusil se snímkem Volání divočiny proniknout do hrané tvorby, žádná sláva to nebyla, ale alespoň v trailerech to vypadá, že spolu s Rozzumem v divočině je zpátky ve své standardně vysoké formě. Jímavosti upoutávky hodně dopomáhá také hudba Krise Bowerse.

Hrdinou epického dobrodružství je je robot ROZZUM, jednotka 7134, alias Roz. Roz ztroskotá na neobydleném ostrově a musí se naučit přizpůsobit drsnému prostředí, postupně navazovat vztahy se zvířaty na ostrově a stát se adoptivním rodičem osiřelého housátka. V hlavních rolích v původním znění promlouvají Lupita Nyong'o jako Roz, Pedro Pascal jako lišák Link, Catherine O'Hara as vačice Pinktail, Bill Nighy jako houser Longneck, Kit Connor jako housátko Brightbill, Stephanie Hsu jako robot Vontra a Mark Hamill, Matt Berry nebo Ving Rhames v dalších úlohách. Do českých kin bude novinka uvedena 26. září.

Podklady a foto: Dreamworks

Galerie: 8

Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně | Fandíme filmu Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně | Fandíme filmu Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně | Fandíme filmu Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně | Fandíme filmu Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně | Fandíme filmu Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně | Fandíme filmu Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně | Fandíme filmu Rozzum v divočině: Animák o robotovi v dojemném traileru vypadá nádherně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest