Jurský svět 4: Herecká posila nastupuje, startující hvězda odmítla

Jurský svět 4: Herecká posila nastupuje, startující hvězda odmítla | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Příští dinosauří dobrodružství natočí kameraman s oscarovým potenciálem.

Glen Powell roste mezi přední tváře svojí herecké generace. Aktuálně se očekává jeho chválený Vrah na oko, v létě to roztočí v katastrofických Twisters, nedávno bodoval s komedií S tebou nikdy. Už dříve se představil v Expendables 3, To zařídíme nebo Top Gunu 2. V rozhovoru pro The Hollywood Reporter prozradil, že měl šanci si zahrát v nově chystaném Jurském světě 4, avšak nabídku odmítl. Scénář je podle jeho tvrzení výtečný, avšak měl pocit, že by projektu neměl co dát.

O příležitost se nicméně přihlásil jiný chasník. Do zatím nespecifikované role byl obsazen Rupert Friend. Prosadil se seriálem Ve jménu vlasti, zahrál si ve videoherním Hitmanovi, ve Ztratili jsme Stalina, v Obi-Wanu Kenobim nebo ve Francouzské depeši Liberty, Kansas Evening Sun.

A ještě jedna zajímavůstka na závěr, odhalený byl kameraman, jenž s režisérem Garethem Edwardsem film natočí. Své tvůrčí oko produkci propůjčí John Mathieson. Ten má za sebou dvě oscarové nominace za Fantoma opery a Gladiátora. Začínal jako režisér videoklipů a má na triku takové snímky, jako Království nebeské, X-Men: První třídu, Logana nebo Doktora Strange v mnohovesmíru šílenství.

Jurský svět 4 (Jurassic World 4) režíruje Gareth Edwards, scénář píše David Koepp. V hlavních rolích Scarlett Johansson, Rupert Friend a Jonathan Bailey. Produkuje Frank Marshall. České datum premiéry v kinech je stanoveno na 3. července 2025.

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: The Hollywood Reporter, The Hollywood Reporter II,

Galerie: 3

Jurský svět 4: Herecká posila nastupuje, startující hvězda odmítla | Fandíme filmu Jurský svět 4: Herecká posila nastupuje, startující hvězda odmítla | Fandíme filmu Jurský svět 4: Herecká posila nastupuje, startující hvězda odmítla | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest