Godzilla a Kong: Příští film hledá režiséra

Godzilla a Kong: Příští film hledá režiséra | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Dosavadní lodivod Adam Wingard opouští palubu.

Před asi dvěma týdny jsme tu měli zprávu, že po masivních úspěších Godzilla x Kong: Nové impérium už se píše další snímek ze světa Monsterverse, kde se opět na scénu vrátí přinejmenším jeden ze dvou ikonických titánů. Už s najmutím scenáristy Davea Callahama se objevily jisté pochybnosti o tom, zda se ke značce vrátí režisér Adam Wingard.

Teď už je oficiálně rozhodnuto. Podle informací magazínu The Hollywood Reporter se ve studiu Legendary s Wingardem domluvili na tom, že příští film točit nebude. Důvodem je načasování. Adam sice v rozhovorech uváděl, že má nápady na případné další pokračování a ke značce by se vrátil rád, avšak momentálně připravuje natáčení akčního thrilleru Onslaught, který spustí kamery letos na podzim.

A právě to koliduje s plány Legendary. Společnost hodlá další díl monster série točit co nejdříve, protože Nové impérium bylo velmi úspěšné. Dodnes snímek v kinech utržil skoro 654 milionů dolarů a chybějí už pouhé dny do toho, aby byly pokořeny tržby Konga: Ostrova lebek, dosud nejúspěšnějšího filmu série. Natáčení Godzilla x Kong stálo pouhých 135 milionů, jde tedy potenciálně o vůbec nejvýnosnější film z MonsterVerse.

Wingard má podle informací Hollywood Reporteru v Legendary dveře k případnému budoucímu návratu otevřené, v tuto chvíli se nicméně hledá někdo, kdo se chopí režie nejbližšího příštího filmu.

Titulní foto: Godzilla x Kong

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Godzilla a Kong: Příští film hledá režiséra | Fandíme filmu Godzilla a Kong: Příští film hledá režiséra | Fandíme filmu Godzilla a Kong: Příští film hledá režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest