Harry Potter: Nových filmů bude zjevně víc

Harry Potter: Nových filmů bude zjevně víc | Fandíme filmu
Warner si zaregistroval další ochranné známky. Jakých filmů bycho se vedle "Fantastických zvířat" ještě mohli dočkat?

Začátkem září jsme se dozvěděli, že Warner navázal další spolupráci s J.K. Rowling a společně připravují nový příběh ze světa Harryho Pottera, který by měl být inspirován fiktivní bradavickou učebnicí Fantastická zvířata a kde je najít. Už tehdy se proslýchalo, že by „Zvířata“ nemusela být jediným Harryho spin-offem, kterého se v následujících letech dočkáme a teď možná vyšlo najevo, kterým směrem hodlá Warner směřovat své kroky. Studio si totiž zaregistrovalo obchodní známky Bajky barda Beedleho, Famrfpál v průběhu věků a další dílčí známky, které s oběma knihami souvisí.

Po Fantastických zvířatech se jedná o další doplňkové knihy, kterými Rowling v minulosti rozšířila svůj svět. Bajky Barda Beeleho můžete znát z Relikvií smrti a jedná se o sbírku tradičních kouzelnických pohádek. Famrfrpál v průběhu věků je jednoduše řečeno encyklopedií populárního kouzelnického sportu, popisuje jeho pravidla, historii atd.

Je důležité zdůraznit, že skutečnost, že si Warner zaregistroval obchodní známky, ještě nemusí vůbec nic znamenat. Studio může známky registrovat jen tak pro strýčka příhodu a teprve v budoucnosti se může rozhodnout, jestli s nimi vůbec nějakým způsobem naloží. Každopádně už teď je možné spekulovat, že pokud by na motivy kterékoliv ze dvou knížeček měl vzniknout film, jednalo by se zřejmě pouze o velice volnou inspiraci, tak jako je tomu u chystaných Fantastických zvířat. Co vy na to? Zamlouvá se vám, že je Harryho svět prozatím rozšiřován pouze skrz už existující materiály?

Zdroj: Bleeding Cool

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest