Tiché znamení: Pracháč Tatum vás zve na exluzivní párty na ostrově

Tiché znamení: Pracháč Tatum vás zve na exluzivní párty na ostrově | Fandíme filmu
Amazon MGM Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Snímek dříve pojmenovaný „Pussy Island“ odváží dvě mladé ženy do spárů zhýralých boháčů na mysteriózní ostrov. Pusťte si trailer.

Hollywoodská herečka Zoë Kravitz (Sedmilhářky, Fantastická zvířata, Batman) postupně začala vystrkovat tvůrčí růžky. Na seriálu High Fidelity se podílela jako výkonná producentka a scenáristka a teď natočila svou celovečerní režisérskou a scenáristickou prvotinu Tiché znamení (Blink Twice). Film se původně měl jmenovat Pussy Island, a když si pustíte trailer a přečtete anotaci, rychle odtušíte proč.

Anotace: Když se technologický miliardář Slater King (Channing Tatum) na svém benefičním večírku seznámí se servírkou Fridou (Naomi Ackie), přeskočí jiskra. Pozve ji, aby se k němu a jeho přátelům připojila na vysněnou dovolenou na jeho soukromém ostrově. Je to ráj. Divoké noci se prolínají se sluncem zalitými dny a všichni se skvěle baví. Nikdo nechce, aby výlet skončil, ale když se odehraje série podivných událostí, začne mladá žena pochybovat o tom, co je a co není skutečné. S ostrovem není něco v pořádku. Pokud se chce Frida z večírku dostat živá, musí nejprve odhalit pravdu.

Dále hrají Adria Arjona, Geena Davis, Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment, Christian Slater, Alia Shawkat, Simon Rex a Levon Hawke. Scénář spolu s Kravitz napsal E.T. Feigenbaum, jenž se také podílel na High Fidelity. Do českých kin bude Tiché znamení uvedeno 22. srpna. Níže si můžete pustit trailer, který slibuje hravé mystérium, plné charismatických ničemů a se zdánlivě bezbrannou hrdinkou, která se však rozhodně nehodlá vzdát bez boje.

Podklady a foto: Amazon MGM Studios

Galerie: 2

Tiché znamení: Pracháč Tatum vás zve na exluzivní párty na ostrově | Fandíme filmu Tiché znamení: Pracháč Tatum vás zve na exluzivní párty na ostrově | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest