Atlas: J.Lo v novém traileru usedá do bitevního robota

Atlas: J.Lo v novém traileru usedá do bitevního robota | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Když se vzbouří AI, nezbývá než se spolčit s jinou a obléct ocelovou kombinézu.

Blíží se květnový termín premiéry akční sci-fi Atlas, v níž Jennifer Lopez dostává příležitost popadnout do ruky knipl a pořádně si zastřílet v robustním ozbrojeném brnění. Novinka od Netflixu je zasazená do budoucnosti, v níž jsou automatizace a prorůstání umělé inteligence do lidských životů zcela běžné. Lopez hraje agentku Atlas, které se léta snaží dopadnout prvního AI teroristu, zvaného Harlan (Simu Liu). Ten měl původně posunout lidstvo, ale nakonec jej málem zničil.

Vtip je v tom, že po havarování na cizí planetě může Atlas přežít a Harlana zastavit jedině v ozbrojeném robotickém obleku (kráčejícím tanku, mechu). A ten je natolik komplikovaný, že jej lze pilotovat jedině ve spolupráci s jinou AI, Smithem (Gregory James Cohan). Důvěřovat umělé inteligenci je však pro hrdinku extrémně obtížné. Harlana je ale třeba zastavit za každou cenu. A Atlas to bere jako svou osobní povinnost, protože se spolu s ním setkávala jako dítě a pomáhala tak utvářet jeho osobnost a současné chování.

Jennifer Lopez a režisér Brad Peyton v rozhovoru pro EW prozradili, že natáčení vůbec nebylo jednoduché, vzhledem k tomu, že většina scén vznikala z velké části digitálně a Lopez zkrátka musela sedět v kokpitu, předstírat, že se řítí do akce a vybavovat se s nehmotným Smithem. Nakolik jí to šlo se můžete přesvědčit v novém traileru:

Jennifer Lopez ve filmu Atlas hraje titulární hrdinku, vynikající vládní datovou analytičku Atlas Shepherd, která silně nedůvěřuje umělé inteligenci, nicméně příliš nerozumí ani lidem. Atlas je vyslána na vzdálený svět, kde má dopadnout zběhlého robota, s nímž ji pojí společná tajuplná minulost. Když se všechno pokazí, stává se jedinou šancí na záchranu lidstva spolupráce s AI, jež se zároveň pokouší lidstvo vyhladit.

Dále hrají Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory J. Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla a Mark Strong. Režíruje Brad Peyton. Scénář napsali Leo Sardarian a Aron Eli Coleite.

Podklady a foto: Netflix

Zdroje: EW

Galerie: 6

Atlas: J.Lo v novém traileru usedá do bitevního robota | Fandíme filmu Atlas: J.Lo v novém traileru usedá do bitevního robota | Fandíme filmu Atlas: J.Lo v novém traileru usedá do bitevního robota | Fandíme filmu Atlas: J.Lo v novém traileru usedá do bitevního robota | Fandíme filmu Atlas: J.Lo v novém traileru usedá do bitevního robota | Fandíme filmu Atlas: J.Lo v novém traileru usedá do bitevního robota | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest