Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru

Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Glen Powell se převléká za zabijáky, aby dopadl lidi, co skutečně mají vražedné choutky.

Režisér Richard Linklater má slabost pro projevy životní pestrosti ve všech možných podobách. Studnicí inspirace se pro něj zjevně stal novinář Skip Hollandsworth. Podle jednoho z jeho článků už Richard natočil snímek Bernie a stejný zdroj inspirace má i Vrah naoko (Hit Man), ačkoliv filmaři zdůrazňují, že se skutečným příběhem falešného nájemního vraha inspirovali jen volně.

Hlavním hrdinou filmového příběhu je upjatý profesor Gary Johnson, který si přivydělává jako falešný nájemný vrah pro neworleanskou policii. Gary má nadání pro zosobnění nejrůznějších zabijáků, které si najímají nešťastníci odhodlaní skutečně zlikvidovat své nepřátele. S profesorovou pomocí dokáže policie objednavatele dopadat dřív, než bude pozdě. Garyho počínání se značně morálně zkomplikuje, když zjistí, že ho přitahuje jedna z potenciálních pachatelek, krásná mladá žena jménem Madison. Když se Madison zamiluje do jednoho z Garym zahraných zabijáků – do tajemného a sexy Rona - spustí jejich vášnivý románek řetězovou reakci předstírání, podvodů a eskalujícího nebezpečí.

Garyho hraje Glen Powell, jenž je zároveň spoluautorem scénáře. Madison ztvárnila Adria Arjona. V dalších rolích vystupují Austin Amelio, Retta či Molly Bernard. Film má premiéru 7. června, stále přitom není tak docela zřejmé, jestli také u nás. Na svém filmovém zpravodaji Tudum Netflix píše, že film uvede na třinácti trzích, v jejichž výčtu Česko i Slovensko chybí. Na tiskovém portálu je pro změnu uvedeno, že v Česku film 7. června uvedený bude. Trailer nebo netflixovská karta filmu jsou ale pro přístup z naší země zablokované, jak to Netflix dělává, když nějaký snímek zakoupí pouze pro určité trhy. Ale k tomu všemu se na některých českých filmových databázích začala objevovat česká anotace a český distribuční název filmu (Vrah naoko), takže rozklíčovat, zda se u nás traileru 7. černa dočkáme nebo ne, je zatím tak trochu hádanka.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 8

Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru | Fandíme filmu Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru | Fandíme filmu Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru | Fandíme filmu Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru | Fandíme filmu Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru | Fandíme filmu Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru | Fandíme filmu Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru | Fandíme filmu Vrah naoko: Bláznivá láska s falešným zabijákem v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest