Hit Man: Komedie o zamilovaném zabijákovi má 1. trailer

Hit Man: Komedie o zamilovaném zabijákovi má 1. trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Ve filmu podle skutečného příběhu si Glen Powell na vraha jen hraje. Všechno změní láska.

Na podzim na festivalech sklidil skvělé ohlasy Hit Man, nová rozverná komedie od Richarda Linklatera, jenž obvykle točí spíš více či méně úsměvné příběhy, které „psal sám život“. Jeho poslední opravdovou komedií s velkým K je snad Škola Ro(c)ku z roku 2003. Teď tedy diváky opět zatoužil především potěšit a pobavit. A to paradoxně s příběhem inspirovaným skutečnými událostmi.

Gary Johnson byl kanceláří státního prokurátora v americkém Houstonu pověřený tím, aby vystupoval jako nájemní zabiják a pomohl tak policii dopadnout jedince, kteří si nájemnou vraždu objednávají. Ve filmovém zpracování protagonista poruší všechny protokoly, když se rozhodne pomoci zoufalé ženě, která si zabijáka najme jako poslední pokus o záchranu před násilným partnerem.

V hlavní roli vystupuje Glen Powell (Top Gun: Maverick, S tebou nikdy, To zařídíme), jenž je zároveň spoluautorem scénáře. V dalších rolích vystupují Adria Arjona, Austin Amelio, Retta či Molly Bernard. Snímek dostává veskrze pozitivní recenze, které jej popisují jako extrémně zábavný thriller, který se dotýká až překvapivě temných okolností, vzhledem k tomu, jak vtipný snímek po většinu času je. Pokud je filmu něco vytýkáno, tak většinou to, že příliš nerespektuje, jak se události ve skutečnosti odehrály.

Na některých trzích film uvede 7. června Netflix, ale zatím to vypadá, že Česko mezi nimi nebude. Tak uvidíme, zda se filmu chopí nějaký lokální distributor Dole pod trailerem jsou fotografie.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Hit Man: Komedie o zamilovaném zabijákovi má 1. trailer | Fandíme filmu Hit Man: Komedie o zamilovaném zabijákovi má 1. trailer | Fandíme filmu Hit Man: Komedie o zamilovaném zabijákovi má 1. trailer | Fandíme filmu Hit Man: Komedie o zamilovaném zabijákovi má 1. trailer | Fandíme filmu Hit Man: Komedie o zamilovaném zabijákovi má 1. trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest