Mafiánská kadeřnice: Na Netflix dorazila gangsterská komedie

Mafiánská kadeřnice: Na Netflix dorazila gangsterská komedie | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Kadeřnice zachrání mafiána před jistou smrtí a zběsilé holičské dobrodružství může začít.

Máte chuť na trochu té kriminální zábavy? Pak asi budete zklamaní, protože Mafiánská kadeřnice (Miss Shampoo / Qing wen hai you na li xu yao jia qiang) z Netflixu trochu mate tělem. V názvu jsou mafiáni, v anotaci se o nich také hovoří docela dost. Ve východní Asii drsné kriminálky docela umí. Avšak v tomhle případě nakonec jde o vztahovou komedii z rádoby mafiánského prostředí. Trailer je dokonce zpracovaný takovým způsobem, jako by každou chvíli mělo začít nějaké muzikálové číslo. Tak silně nadsazená upoutávka je.

Hlavní hrdinkou je kadeřnická učnice Fen. Ta dře dnem i nocí a doufá, že se už brzy stane vyškolenou holičkou. Jedné bouřlivé noci jí vtrhne do salonu Tai, poraněný mafiánský boss, který se tu chce schovat před svým rivalem. S pomocí Tai se Fenovi podaří uprchnout. Je jí okouzlen a rád by jí oplatil laskavost. Proto nažene své pohůnky, aby se v salonu nechali ostříhat a sám se Fen začne dvořit. Dvojice v sobě nachází zalíbení, avšak spolu s mafiánskou klientelou se život Fen obrací vzhůru nohama. Brzy se na scéně opět ukáže Taiův zločinecký rival. Dokáže dvojice překonat všechny nástrahy a začít společně nový život?

Taiwanský snímek dostává od diváků vesměs průměrné známky. Prý jde o praštěnou podívanou, která až příliš nadužívá přisprostlé fórky. Jestli vás zaujme trailer, film si už teď můžete pustit na Netflixu. V hlavních rolích hrají Vivian Sung, Daniel Hong, Kai Ko, Chang-Hsien Tsai, Ching-i Pai nebo Kent Tsai. Režíroval Giddens Ko.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Mafiánská kadeřnice: Na Netflix dorazila gangsterská komedie | Fandíme filmu Mafiánská kadeřnice: Na Netflix dorazila gangsterská komedie | Fandíme filmu Mafiánská kadeřnice: Na Netflix dorazila gangsterská komedie | Fandíme filmu Mafiánská kadeřnice: Na Netflix dorazila gangsterská komedie | Fandíme filmu Mafiánská kadeřnice: Na Netflix dorazila gangsterská komedie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest