Žraloci v Paříži: Trailer pro jeden z hororových úletů roku

Žraloci v Paříži: Trailer pro jeden z hororových úletů roku | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jestli vám filmy se žraloky přijdou nesmyslné, tak to si počkejte, až vplují na Netflixu do řeky.

Už když byli Žraloci v Paříži loni ohlášeni, působil film naprosto nesmyslně. Co je proboha nebezpečného na žralokovi v řece? Seina má ve městě maximální šířku asi 200 metrů. Často i výrazně menší. Kdyby to hodně špatně dopadlo, odnese to pár nešťastníků, zbytek vyleze z vody a film skončil – žraloci nemají komu ublížit. Už jen kvůli tomu, že ve městech do špinavé říční vody obvykle nikdo nemá důvod lézt.

Teď snímek zveřejnil trailer a je patrné, že celá záležitost bude ještě šílenější, než jsme tušili. Žraloci do Paříže pronikli z moře. Nejsem biolog, ale mám pocit, že žraloci schopní žít ve sladké i slané vodě jsou eufemisticky řečeno vzácní. To ještě můžeme přičíst vědeckofantastickému zveličování, avšak to je jen začátek. Ve Žralocích v Paříži uvidíme, jak vodní tvorové dokážou uhýbat kulkám, nebo jak na ně nastupují komanda samopalníků, jak v nějakém akčňákům. Všechno to podkreslují patetické proslovy starostky a záběry na hory plastového odpadu ve vodě jako by nám chtěly naznačit, že se žraloci aktivně rozhodli lidstvu pomstít za svinčík, který do vody sype.

Film se v českém překladu jmenuje Žraloci v Paříži, ačkoliv se v traileru mluví pouze o jedné samici. Ale třeba je těhotná. V originále se film jmenuje Sous la Seine (mezinárodně Under Paris) a v minulosti byl označován také zkrátka jako Sharks.

Oficiální anotace: Píše se rok 2024 a město pořádá šampionát v triatlonu. Plavecká část se odehrává v Seině. Geniální vědkyně Sophia se od mladé aktivistky Miky dozvídá, že hluboko ve vodě se skrývá žralok. Aby zabránili krveprolití v samém srdci města, nemají na výběr než se spojit s Adilem, náčelníkem říční policie. V hlavních rolích hrají Bérénice Bejo, Nassim Lyes a Léa Léviant. Režíruje Xavier Gens. Netflix novinku uvede 5. června. Dole pod trailerem jsou dosud uveřejněné fotky.

Podklady a foto: Netfix

Galerie: 7

Žraloci v Paříži: Trailer pro jeden z hororových úletů roku | Fandíme filmu Žraloci v Paříži: Trailer pro jeden z hororových úletů roku | Fandíme filmu Žraloci v Paříži: Trailer pro jeden z hororových úletů roku | Fandíme filmu Žraloci v Paříži: Trailer pro jeden z hororových úletů roku | Fandíme filmu Žraloci v Paříži: Trailer pro jeden z hororových úletů roku | Fandíme filmu Žraloci v Paříži: Trailer pro jeden z hororových úletů roku | Fandíme filmu Žraloci v Paříži: Trailer pro jeden z hororových úletů roku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest