Wolf Night: „Očista s vlkodlaky“ míří před kamery

Wolf Night: „Očista s vlkodlaky“ míří před kamery | Fandíme filmu
TriStar Pictures
Režisér seriálu Halo či filmového Hněvu Titánů se pouští do nového spektáklu s monstry.

O chystaném snímku Wolf Night (Noc vlků) zatím víme jen velmi málo, ale základní charakterizace zní tak výživně, že film zkrátka stojí za pozornost. Wolf Night je označovaná jako mix Distriktu 9 s Očistou, kde vystupují vlkodlaci. A teď jak si to můžeme přebrat. Zmínka o vlkodlacích je jasná – ve filmu budou vystupovat. V tomhle ohledu také dává smysl zasazení děje do nočních hodin – lykantropové jsou známí tím, že řádí za úplňku. Očista je dystopický thriller ze světa, kde jedenkrát do roka po celou noc neplatí jakékoliv zákony. A Distrikt 9 je sci-fi, v níž na Zemi žijí poblíž Johannesburgu v ghettu mimozemští uprchlíci, s nimiž je zacházeno jako s bytostmi druhé kategorie. Jak se tahle kombinace projeví ve Wolf Night nechám na vaší představivosti.

Film režíruje Jonathan Liebesman, jenž platí za spolehlivého řemeslníka, s nímž se hollywoodským studiím nejspíš dobře spolupracuje. Nikdy totiž nenatočil dobře hodnocený film, ale zároveň si vede slušně po komerční stránce a stále dostává další zakázky. Vidět jste od něj mohli vidět filmy Texaský masakr motorovou pilou: Počátek, Světová invaze, Hněv Titánů nebo Želvy Ninja, případně epizody seriálů Letopisy rodu Shannara a Halo.

Scénář napsali Will Honley a April Maguire. Honley je podepsaný pod Únikovou hru: Turnaj šampiónů nebo Blood. Spolu s Maguire napsali připravovaný sci-fi thriller Subservience s Megan Fox v jedné z hlavních rolí. Wolf Night produkuje společnost Platinum Dunes Michaela Baye a do kin film uvede studio Sony.

Titulní foto je ilustrační, z Districtu 9

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest