Tron 3: Natáčení začalo, přidala se Gillian Anderson

Tron 3: Natáčení začalo, přidala se Gillian Anderson | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Dana Scully z Akt X vyšetří, zda je Jared Leto mimozemšťan nebo počítačová bytost.

Už neskutečných 12 let píšeme o tom, že jednou vznikne třetí Tron. Projekt mnohokrát ožil a zase usnul, ale teprve loni se všechno sešlo a přípravy skutečně začaly. Jenže pak přišly hollywoodské stávky a opět byla šance, že projekt ztratí momentum a odloží se na neurčito. Jenže nestalo se. Po celou dobu stávky herců a scenáristů ostatní oddělení dál pilně pracovala a v prosinci režisér Joachim Rønning oznámil, že vše dál běží jako po drátkách. Tento týden definitivně padla první klapka.

Snímek je prozatím známý jako Tron: Ares nebo jako TR3N a vydáme se v něm spolu s počítačovými bytostmi do lidského světa. Jared Leto, jenž dostal hlavní roli, už na Instagramu potvrdil, že taktéž míří na plac. A spolu s první klapkou byla oznámena také výrazná herecká posila. K obsazení se připojuje Gillian Anderson, hvězda Akt X, již můžeme v posledních letech vídat v seriálu Sex Education. Zatím nevíme, jakou roli dostala. Dole v galerii jsou první zákulisní fotky.

Ve filmu Tron: Ares Jared Leto ztvární titulárního Area. To je sebeuvědomělý program, který vystoupí z virtuálního světa „Gridu“ do lidského světa. Ten na takový kontakt není připravený. Greta Lee má ztvárnit programátorku videoher a šéfku technologické společnosti, jež se vydává na útěk, aby ochránila svou technologii, která má potenciál změnit svět. Evan Peters zřejmě bude představovat záporáka. Dále hrají Gillian Anderson, Jodie Turner-Smith, Cameron Monaghan a Sarah Desjardins. Oproti dvěma předchozím Tronům bychom měli strávit víc času ve světě lidí. Scénář napsali Jesse Wigutow a Jack Thorne. Joachim Rønning, Jared Leto vedle vystupování před kamerou také produkuje.

Titulní foto je ilustrační, z Trona: Legacy

Zdroje: Dedline, Joachim Rønning, Jared Leto

Galerie: 3

Tron 3: Natáčení začalo, přidala se Gillian Anderson | Fandíme filmu Tron 3: Natáčení začalo, přidala se Gillian Anderson | Fandíme filmu Tron 3: Natáčení začalo, přidala se Gillian Anderson | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest