Godzilla x Kong: Nové imperium – Další porce destruktivních upoutávek

Godzilla x Kong: Nové imperium – Další porce destruktivních upoutávek | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Videa doplňují také čerstvé fotky z očekávaného monster bijáku.

Jedním z nejočekávanějších filmů jara je zajisté triková jízda Godzilla x Kong: Nové imperium. Uvidíme ji už za měsíc. Vedle plnokrevných trailerů se často objevují i nejrůznější kratší upoutávky. Ty se chce jednotlivě procházet nejspíš jen těm největším zvědavcům, nicméně teď se objevil jeden šikovný sestřih, který dává několik kratších videí dohromady a máme z toho rázem asi dvouminutovou upoutávku.

Ta je plná mytologie, destrukce a vizuálních efektů všeho druhu. Godzilla je ochráncem pozemské přírody, Kong je tu od ochrany lidí. Navzájem se nemusejí, ale jsou ochotní spolupracovat, když ucítí nebezpečí větší, než jakému planeta dosud čelila. Společná mise je narvaná monstrózními výjevy z nejrůznějších světových metropolí i z hlubin Země, odkud nebezpečí přichází. Godzilla sází na svůj fialový power-up, Kong si pro změnu užívá robotickou pěstičku. Kdo má rád třískání obřích objektů jeden o druhý, nemůže s Novým imperiem sáhnout vedle. Dole v galerii na vás čekají nejnověji uveřejněné fotky.

Snímek Godzilla x Kong: The New Empire následuje po explozivním střetu Godzilly s Kongem. Zbrusu nové filmové dobrodružství postaví mocného Konga a obávaného Godzillu proti obří, dosud neodhalené hrozbě. Ta je ukryta uvnitř našeho světa a ohrožuje existenci Godzilly, Konga a nás všech. Nový epický film nám přiblíží historii Titánů, jejich zrod, tajemství Ostrova lebek a mnohem víc. Odhalí se nám mytická bitva, jež pomohla ukovat tato neskutečná stvoření a svázala navždy jejich osud s lidstvem. Režíruje Adam Wingard, v hlavních rolích vystupují Dan Stevens, Alex Ferns, Brian Tyree Henry, Rebecca Hall, Rachel House, Fala Chen nebo Kaylee Hottle.

Podklady a foto: Legendary Pictures / Warner Bros.

Galerie: 6

Godzilla x Kong: Nové imperium – Další porce destruktivních upoutávek | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Další porce destruktivních upoutávek | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Další porce destruktivních upoutávek | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Další porce destruktivních upoutávek | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Další porce destruktivních upoutávek | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Další porce destruktivních upoutávek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest