Huntington: Glen Powell neváhá pro miliardové dědictví vraždit

Huntington: Glen Powell neváhá pro miliardové dědictví vraždit | Fandíme filmu
Netflix
Thriller o pomstě přinese černý humor a potenciálně i prostor pro nějakou hvězdu, aby ve filmu hrála osm rolí naráz.

Texaský herec Glen Powell aktuálně řádí v kinech v romantické komedii S tebou nikdy. Letos jej uvidíme ještě v kriminálce Hit Man a v katastrofických Twisters. Dosud se do povědomí diváků propisoval snímky jako Top Gun: Maverick, To zařídíme, Skrytá čísla, Everybody Wants Some!! nebo Expendables 3. Na jeho přirozeném charismatu bude stát také chystaný thriller Huntingon.

Powell ve filmu hraje Becketa Redfellowa, dědice mnohamilirdového jmění, který je odhodlaný dostat za každou cenu vše, co mu dle jeho soudu náleží. Nebo si alespoň myslí, že mu to náleží. Film je popisovaný jako halasný thriller o pomstě, který se inspiruje komedií Šlechetné srdce a šlechtické korunky ze 40. let minulého století. Nové zpracování příběhu má být o něco temnější, ale pořád má jít o podívanou plnou ostrovtipu a kousavých poznámek.

Šlechetné srdce a šlechtické korunky (Kind Hearts and Coronets) pojednávají o synovi zneuznané aristokratky, kterou rodina zapudila kvůli tomu, že se provdala za muže s nesprávným původem. Když šlechtična zemře, rozhodne se její syn pomstít a zavraždit všech osm zbývajících členů rodu, aby zůstal posledním držitelem jména a dědictví mu spadlo do klína. Na původním snímku bylo zábavné, že osm dědiců ztvárnil Alec Guiness (známý jako starý Obi-Wan Kenobi ze Star Wars: Epizody IV). Tak třeba nějakou podobnou šaškárničku nabídne i nový snímek.

Huntingtona zrežíruje John Patton Ford, podepsaný pod vydařené dva roky staré kriminální drama Emily the Criminal. Natáčet se začne zkraje léta. Připravovaný snímek má být uvedený v kinech.

Titulní foto je ilustrační, Glen Powell ve filmu Hit Man

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest