Rivalové: Nový trailer pro žhavé soupeření láká na ohnivou Zendayu

Rivalové: Nový trailer pro žhavé soupeření láká na ohnivou Zendayu | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jedna z nejzářivějších hvězd generace táhne thriller plný komplikovaných vztahů a sportovního dření.

Kvůli stávce hollywoodských herců a scenáristů měl loňský podzim docela chudou nabídku. Studia se bála nasadit některé filmy do kin bez toho, aniž by je mohli jejich herci propagovat. Tenhle osud potkal i Rivaly (Challengers), kde středobodem veškeré propagace měla být představitelka hlavní role Zendaya. To, jak dokáže magnetizovat publikum potvrdila nedávno například při premiéře druhé Duny, kde vystoupila v extravagantní robotické kombinéze.

Teď už filmový průmysl frčí na plné obrátky, premiéra Rivalů je naplánovaná na 25. dubna. Ještě než se Zendaya znovu pustí mezi redaktory a fotografy, jsou tu nový trailer a plakát. Poster najdete spolu s fotkami dole v galerii, trailer je přiložený níže. Řízná upoutávka opět láká na příběh plný ambicí, emocí, vášně a sexuálního jiskření. Tohle bude třaskavá bitva.

Zendaya ve snímku hraje Tashi Duncan, bývalý tenisový supertalent. Teď je z ní výbušná trenérka, která se za nic neomlouvá na kurtu ani mimo něj. Je provdaná za šampiona Arta (Mike Faist), který však momentálně prohrává jeden zápas za druhým. Tashi připraví taktiku k tomu, aby se manžel vzchopil, avšak to narazí na nečekanou překážku, když se má střetnout s Patrickem (Josh O'Connor) , Artovým bývalým nejlepším přítelem a Tashiiným expartnerem. Do přítomnosti zasahují společné zážitky z minulosti a napětí narůstá. Tashi si musí položit otázku, kolik bude případná výhra vlastně stát. Režíruje Luca Guadagnino, scénář napsal Justin Kuritzkes.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 6

Rivalové: Nový trailer pro žhavé soupeření láká na ohnivou Zendayu | Fandíme filmu Rivalové: Nový trailer pro žhavé soupeření láká na ohnivou Zendayu | Fandíme filmu Rivalové: Nový trailer pro žhavé soupeření láká na ohnivou Zendayu | Fandíme filmu Rivalové: Nový trailer pro žhavé soupeření láká na ohnivou Zendayu | Fandíme filmu Rivalové: Nový trailer pro žhavé soupeření láká na ohnivou Zendayu | Fandíme filmu Rivalové: Nový trailer pro žhavé soupeření láká na ohnivou Zendayu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest