Stars at Noon: Novinářka se ve vášnivém thrilleru zaplete do špionážních her

Stars at Noon: Novinářka se ve vášnivém thrilleru zaplete do špionážních her | Fandíme filmu
A24
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer špionážního dramatu, kde jde ústřední dvojice intimně propojena, ale zároveň spalována nedůvěrou.

Stars at Noon (Hvězdy v poledne) jsou novým snímkem renomované francouzské režisérky Claire Denis. Její artová tvorba rozhodně není pro každého, když režisérce nevadí pomalé tempo, neváhá prezentovat značně neproniknutelné postavy a spíš než na dějovost se soustředí na atmosféru. Už z premiéry na festivalu v Cannes snímek provázely rozpolcené recenze, kdy část kritiků kvitovala intenzivní pocitový ponor pod slupku ústředního páru, zatímco druhé části hodnotících vůbec nesedělo, jak pomalu se vyvíjí děj filmu.

Snímek vychází ze stejnojmenného románu Denise Johnsona, kde ústřední hrdinka uvízla v Nikaragui během revoluční éry. Film je přenesený do současnosti, kde mladá americká novinářka v zemi zůstane trčet kvůli covidové pandemii. Vypadá to, že její největší šancí k úniku ze země je tajuplný Angličan, s nímž hrdinka naváže milostný románek. Novinářka si však brzy uvědomí, že Angličan je možná v ještě větším nebezpečí, než ona sama.

Novinářku hraje Margaret Qualley (Služka, Pozůstalí), Angličana Joe Alwyn (Rozhovory s přáteli, Favoritka). Krom ústřední dvojice ve filmu vystupují také Benny Safdie, Danny Ramirez a John C. Reilly. V traileru je cítit chemie mezi ústřední dvojicí a konstantní paranoia, kterou oba prožívají. Film aktuálně dorazil na mezinárodní VOD služby, tak jestli máte VPN, tak si rovnou můžete udělat vlastní obrázek o tom, jak se povedl. Pusťte si trailer, koukněte na fotky.

Podklady a foto: A24

Galerie: 6

Stars at Noon: Novinářka se ve vášnivém thrilleru zaplete do špionážních her | Fandíme filmu Stars at Noon: Novinářka se ve vášnivém thrilleru zaplete do špionážních her | Fandíme filmu Stars at Noon: Novinářka se ve vášnivém thrilleru zaplete do špionážních her | Fandíme filmu Stars at Noon: Novinářka se ve vášnivém thrilleru zaplete do špionážních her | Fandíme filmu Stars at Noon: Novinářka se ve vášnivém thrilleru zaplete do špionážních her | Fandíme filmu Stars at Noon: Novinářka se ve vášnivém thrilleru zaplete do špionážních her | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest