Borderlands: První pohled na bláznivou akční sci-fi konečně dorazil

Borderlands: První pohled na bláznivou akční sci-fi konečně dorazil | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Cate Blanchett a další hvězdy z adaptace úspěšné videohry na prvních fotkách a v prvním kratičkém teaseru.

Adaptace videohry Borderlands patří mezi ty projekty, které se na plátna škrábou až bolestivě dlouho. O možném zfilmování píšeme od roku 2015. Natáčelo se už v roce 2021. Později došlo k nemalým přetáčkám, kterých se navíc neúčastnil režisér Eli Roth – údajně proto, že raději chtěl točit horor Den díkůvzdání. Původní scénárista Craig Mazin požádal o to, aby bylo jeho jméno z projektu vymazáno. Snímek tedy nebudí příliš velkou důvěru. Nicméně zhruba rok po dotáčkách se nám konečně začíná poodhalovat.

Objevil se vůbec první teaser – prvních pár vteřin záběrů, co lákají na zítřejší uvedení regulérního traileru. K tomu byl zveřejněný plakát a první fotky. Vše najdete dole v galerii. Fanoušci herní předlohy mohou dát vědět, jak moc snímek zatím připomíná předlohu. Pro nás čistě filmové diváky na první pohled Borderlands připomínají humoristické akční sci-fi a komiksovky – filmy, jako jsou Sebevražedný oddíl, Strážci Galaxie, Deadpool či seriály Twisted Metal nebo Firefly.

Do českých kin film bude uvedený 8. srpna 2024.

Synopse Borderlands: Lilith (Cate Blanchett), nechvalně proslulá desperátka s tajuplnou minulostí, se neochotně vrací na svou domovskou planetu Pandoru, aby tam našla ztracenou dceru nejmocnějšího parchanta ve vesmíru, Atlase (Edgar Ramirez). Lilith nachází nečekané spojence: Rolanda (Kevin Hart), bývalého elitního žoldáka, který zoufale touží po vykoupení, malou Tinu (Ariana Greenblatt), divokou prepubescentní specialistku na demolice, Kriega (Florian Munteanu), Tinina svalnatého ochránce s vadou řeči, Tannis (Jamie Lee Curtis), vědkyni, která nemá tak úplně jasno, kde začíná a končí realita, a Claptrapa (Jack Black), robota, který si nedokáže odpustit chytrácké poznámky. Nepravděpodobní hrdinové musí bojovat s vesmírnými monstry a nebezpečnými bandity, aby našli a ochránili ztracenou dívku, která možná drží klíč k nepředstavitelné síle. Osud vesmíru by mohl ležet v jejich rukou, ale budou bojovat ještě za něco důležitější: Jeden za druhého. Do českých kin film bude uvedený 8. srpna 2024.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 6

Borderlands: První pohled na bláznivou akční sci-fi konečně dorazil | Fandíme filmu Borderlands: První pohled na bláznivou akční sci-fi konečně dorazil | Fandíme filmu Borderlands: První pohled na bláznivou akční sci-fi konečně dorazil | Fandíme filmu Borderlands: První pohled na bláznivou akční sci-fi konečně dorazil | Fandíme filmu Borderlands: První pohled na bláznivou akční sci-fi konečně dorazil | Fandíme filmu Borderlands: První pohled na bláznivou akční sci-fi konečně dorazil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest