Wonder Man: Na place chystané marvelovky zemřel člen štábu

Wonder Man: Na place chystané marvelovky zemřel člen štábu | Fandíme filmu
Marvel Comics
Na sérii zlehčující život v Hollywoodu dopadla nekompromisní realita.

Kolem chystané Marvel série Wonder Man panovaly během hollywoodských stávek otazníky. Bude vůbec dokončena? Varianta, že by byl rozpracovaný projekt zrušený, byla naštěstí zamítnuta, protože pro všechny zúčastněné je vždy nepříjemné, když plody jejich práce nikdy nikdo neuvidí.

Teď se ale bohužel dostal Wonder Man do filmového zpravodajství z ještě mnohem smutnějších důvodů – zemřel jeden ze členů štábu. K neštěstí došlo v ateliérech Radford Studio Center, kde štáb připravoval další část natáčení. Muž středního věku se zřítil ze stropní konstrukce, kde se obvykle upevňuje osvětlení, nejrůznější závěsná lana apod. Chystá se policejní vyšetřování, avšak vše nasvědčuje tomu, že šlo o nešťastnou nehodu. Marvel vydal prohlášení, v němž nabídl kondolence přátelům a rodině a slibuje plnou součinnost s vyšetřováním.

Produkce se před kamery měla vrátit příští měsíc. Podle informací magazínu The Hollywood Reporter už měl štáb pouze dokončovat nějaké dílčí nedodělky.

Seriál produkuje Destin Daniel Cretton, hlavním scenáristou je Andrew Guest, v hlavních rolích vystupují Yahya Abdul-Mateen II a Demetrius Grosse. V komiksech se Wonder Man objevuje od roku 1964. Občanským jménem je známý jako Simon Williams a začínal jako záporák, když se jej Baron Zemo rozhodl využít jako nástroj pro své plány. Změnil jej z obyčejného člověka na bytost vytvořenou z pevné ionické energie. To mu dalo nadlidskou sílu, výdrž a odolnost, schopnost metat výboje a později také létat. V boji je často schopný postavit se Thorovi, Hulkovi, Iron Manovi či Captain Marvel. Williams záhy odmítl svého zlého pána a rozhodl se přidat na stranu Avengers. Zajímavé je, že v civilním životě je (v některých příbězích) celebritou, protože pracuje jako kaskadér a herec. V komiksech je často spojovaný s Visionem, protože měli značně podobnou životní energii. Někdy postavy vystupovaly skoro jako bratři a v Simonovi se probudily city k Wandě Maximoff.

Titulní obrázek je ilustrační, Wonder Man v komiksové předloze

Zdroje: The Hollywood Reporter, TMZ, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest