Quentin Tarantino do závěrečného filmu opět obsadil Brada Pitta

Quentin Tarantino do závěrečného filmu opět obsadil Brada Pitta | Fandíme filmu
Sony
„The Movie Critic“ nabídne příběh chlapíka, co psal recenze pro sprostý časopis pro pány.

Znáte Quentina Tarantina. Pusu nikdy nezavře. Proto je kolem jeho filmů halo dlouho před tím, než se dostanou až k divákům. O tom příštím se zmiňuje Quentin už opravdu dlouho, protože to má být jeho poslední. Před pár roky veřejně ohlásil, že chce skončil svou filmovou kariéru s deseti snímky a od té doby to opakuje.

Loni bylo odhaleno, že se desátý Tarantinův biják bude jmenovat The Movie Critic (Filmový kritik) a dostali jsme první podrobnosti. Teď je tu další velké oznámení. Hlavní roli ztvární Brad Pitt. Toho si zjevně režisér oblíbil, když už s ním natočil Hanebný pancharty a Tenkrát v Hollywoodu. Za Tenkrát v Hollywoodu se Pitt dočkal pozitivních ohlasů a svého prvního hereckého Oscara. Takže si určitě rád spolupráci zopakuje.

Natáčet se mělo už loni v létě, ale všechno odložily hollywoodské stávky. Teď je v plánu dostat hotový film do kin v příštím roce. Redaktor serveru Deadline, který jako první zprávu přinesl, se domnívá, že si Pitt zahraje hlavní roli, avšak jasné to prozatím není. Dříve se o postavě říkalo, že má být ve filmu zhruba třicetiletá, nicméně Deadline teď píše, že se scénář ještě přepisoval. Takže kdo ví, třeba Tarantino příběh upravil kvůli Bradovi.

Režisér zatím o filmu prozradil, že je inspirovaný skutečným filmovým kritikem, který se nikdy neproslavil. Když Tarantino dospíval, tak jako brigádník doplňoval do automatů porno časopisy. Tehdy na něj byly až příliš sprosté, ale v jenom z časopisů doprovázela všechny sprosťárny také filmová rubrika. A pro tu psal člověk, který podle Tarantina sršel ostrovtipem a hodně mu utkvěl v paměti. Tak moc, že jej teď považuje za vhodný objekt zájmu pro svůj závěrečný film.

Titulní foto je ilustrační: Brad Pitt ve filmu Tenkrát v Hollywoodu

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest