The Movie Critic: Quentin Tarantino chystá nový film

The Movie Critic: Quentin Tarantino chystá nový film | Fandíme filmu
Miramax
Už víme, který snímek by mohl zakončit kariéru režiséra Pulp Fiction.

Ačkoliv Quentin Tarantino natočil několik polozapomenutých snímků v 80. letech, svou celovečerní kariéru sám běžně počítá od Gaunerů z roku 1992, spolu s nimiž jej také objevil filmový svět. Na scéně je tedy přes třicet let, přesto jsme od něj zatím viděli pouze devět celovečeráků (nebo deset – Kill Bill byl rozdělený na dva filmy) a každý jeho další počin je fanoušky očekávaný s velkým zájmem.

Naposledy jsme od Quentina viděli před čtyřmi lety Tenkrát v Hollywoodu, avšak ještě letos má podle informací serveru The Hollywood Reporter začít točit svůj příští snímek. V rámci Tarantinova číslování desátý, což může znamenat jednu potenciálně nepříjemnou skutečnost: Režisér prozatím tvrdí, že víc než deset filmů v kariéře točit nechce. Quentin je velkým milovníkem Hollywoodu a má pocit, že naprostá většina režisérů ve stáří natočí svoje nejhorší filmy. Sám by se tomu rád vyhnul.

O chystaném snímku se toho zatím moc neví. Scénář už je zřejmě napsaný a měl by se jmenovat The Movie Critic (Filmová kritička). Děj má být zasazený do 70. let minulého století. Spekuluje se o tom, že by se film mohl věnovat Pauline Kael, skutečné filmové kritičce, jejíhož díla si Tarantino nesmírně cenil. Pokud by skutečně The Movie Critic pojednával o Pauline, pak není zřejmé, zda by šlo o životopisný portrét, anebo by Quentin opět přepisoval historii, jako tomu bylo v Hanebných panchartech a Tenkrát v Hollywoodu.

Momentálně projekt čeká hledání studia, které jej zafinancuje. Až budeme vědět cokoliv bližšího, dáme vám vědět.

Titulní foto je ilustrační: Quentin Tarantino při natáčení Kill Billa

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest