Nonnas: Vince Vaughn otevře restauraci, kde vaří jen babičky

Nonnas: Vince Vaughn otevře restauraci, kde vaří jen babičky | Fandíme filmu
Lionsgate
Když vás všechno v životě štve, spolehlivě vás nahodí domácí kuchyně a rodinná pohoda.

Herec Vince Vaughn obvykle hraje ostré chlapíky nebo vystupuje jako hvězda přisprostlých komedií. Teď si vybral látku, která bude sázet především na srdíčko. Chystaná komedie se jmenuje Nonnas, což je familiérní označení pro babičky, původem z italštiny. Snímek vychází ze skutečného příběhu Joa Scaravelly.

Joe si po smrti své milované matky uvědomí, že jako svobodný chlap v mizerné práci promrhal život. Touží po druhé šanci a motivovaný máminou láskou k vaření otevře restauraci. A to navzdory tomu, že nemá žádné zkušenosti a úspory se mu rychle tenčí. Přijde nicméně s nesmírně originálním konceptem. Jako šéfkuchaře najme pouze babičky. Italské nonny vaří každý den v týdnu (kromě Vánoc a Velikonoc) svou velkou nedělní večeři pro všechny hosty, kteří se zrovna potřebují cítit „jako doma“. V nové práci Joe nachází smysl života, společenství a ženu, o kterou má zájem. Spolu s babičkami si uvědomí, že v životě nikdy není pozdě začít znovu.

Vaughn (Nesvatbovi, Starsky & Hutch) hraje Joa, ženu jeho snů Linda Cardellini (Machři a šprti, Hawkeye). Dále vystupují Susan Sarandon, Lorraine Bracco, Talia Shire, Brenda Vaccaro, Drea De Matteo, Joe Manganiello, Michael Rispoli a Campbell Scott. Film natočil Stephen Chbosky (Charlieho malá tajemství, (Ne)obyčejný kluk), scénář napsala Liz Maccie (Siréna). Natáčelo se v New Jersey a už je hotovo, tudíž by snímek mohl dorazit do distribuce poměrně brzy.

Titulní foto je ilustrační, Vince Vaughn ve filmu Arkansas

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest