Ještě jeden výstřel: Scott Adkins likviduje bombu a nakopává zadky

Ještě jeden výstřel: Scott Adkins likviduje bombu a nakopává zadky | Fandíme filmu
Screen Media
Akční film s chválenými rvačkami dorazil do české distribuce. Pusťte si trailer, seznamte se.

Pokud je pro vás v akčních filmech to hlavní, aby borci předváděli v detailních záběrech komplexní choreografii a vy jste jim věřili, že bojují opravdu oni a ne kaskadér, pak určitě sledujete kariéru Scotta Adkinse. Diváky na sebe upozornil vedlejšími rolemi ve snímcích jako Utržený ze řetězu nebo Bourneoovo ultimátum. Opravdu prodat mohl své bojové schopnosti v sérii Neporazitelný (Undisputed) a ukázat se mohl i ve známých akčních značkách – v Expendables 2, John Wick 4 či Univerzální voják 4. Malou roličku měl také v Doctoru Strangeovi.

 

V novince Ještě jeden výstřel (One More Shot) hraje Adkins Jakea Harrise, člena Navy SEALS. Ten po útoku na tajné vězení v Polsku musí využít všech svých bojových schopností, aby přežil obléhání letiště žoldáky, kteří se pokoušejí zajmout Amina Mansura, důležitého podezřelého z terorismu. Mansur je jediný, kdo může znát polohu bomby, ohrožující vystoupení amerického prezidenta před oběma komorami kongresu. Harris se stále vzpamatovává ze ztráty svého týmu a za každou cenu musí ochránit Amina.

V dalších rolích vystupují Michael Jai White, Alexis Knapp a Tom Berenger. Režíroval James Nunn, jenž má za sebou Tower Block, Poslední šanci, Jetski či Likvidátory. Recenze natvrdo říkají, že zápletka Ještě jeden výstřel je zcela banální, ale pokud máte rádi choreografické akční scény, jste na správné adrese. Pusťte si trailer a sami uvidíte, jestli je One More Shot pro vás. Už teď je film k vidění na VOD nebo na české platformě Rakuten.

Podklady a foto: Signature Films, Rakuten

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest