Deadpool 3: Reynolds a Jackman vítají nový rok natáčení

Deadpool 3: Reynolds a Jackman vítají nový rok natáčení | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Mrkněte na nejnovější fotky a na rozšiřující se seznam postav, které máme potkat.

Proběhly vánoční svátky a natáčení Deadpoola 3 pokračuje. Představitel Wolverina Hugh Jackman na to upozornil zákulisní fotkou, kde si nechává plnovous zastřihnout do charakteristického „mrože“. Přímo na Nový rok pak sdílel video, kde se vrhá do mořských vln a můžeme si prohlédnout, v jaké je momentálně fyzické kondici. Sám představitel Deadpoola Ryan Reynolds pak v příspěvku, kde se ohlíží za uplynulým rokem, sdílel fotku sebe sama v kostýmu. Všechny obrázky najdete dole v galerii, kde na vás čeká také fotka demaskovaného Deadpoola ve společnosti rozkošně odporného „Dogpoola“.

Když je řeč o natáčení, pro fanoušky by určitě bylo zajímavé, pokud by se opět točily nějaké exteriérové scény, protože z toho vždy mohou přijít zajímavé fotky. Po poslední várce Reynolds na sítích orodoval za to, aby se obrázky obsahující potenciální spoilery nesdílely. Udělal to vtipným způsobem, kdy připojil fotomontáže ještě šílenějších výjevů toho, co se na natáčení „dělo“. Prý proto, aby zmátl vyhledávání a nikdo si už nikdy nemohl být jistý, zda narazil na skutečnou zákulisní fotku, nebo na padělek.

Nechce se věřit, že by zběhlý influencer Reynolds byl tak naivní a věřil, že jeho příspěvky na téma spoilerů cokoliv pomohou ututlat. Spíš se díky němu ještě víc lidí dozvědělo, že si jde zákulisní fotky dohledat. Ostatně, vždyť je sdílí i on sám, jen do skutečných záběrů přidal navíc Predátora či myšáka Mickeyho. Nabízí se tak vysvětlení, že ze strany Reynoldse jde jen o další vyčůraný způsob, jak propagovat Deadpoola a svoje vlastní sociální sítě.

O filmu víme, že v něm bude hrát roli přeskakování napříč realitami. To je patrné už ze skutečnosti, že v Deadpoolovi 3 vystupuje Wolverine, který přitom zemřel ve filmu Logan. Fotky z natáčení potvrdily dřívější klepy, podle nichž ve filmu bude mít nějakou roli Time Variance Authority, „časoprostorová policie“, kterou známe ze série Loki. V té jsme poznali také rovinu bytí známou jako „Prázdnota“, kam jako na obří skládku míří všechno, co Time Variance Authority vymazala z ostatního jsoucna. Vypadá to, že právě tuhle časoprostorovou skládku (nebo nějakou obdobnou rovinu bytí) na fotkách z natáčení můžeme vidět.

Právě díky poskakování realitami nebo při návštěvě Prázdnoty bude mít snímek příležitost představit celou řadu známých tváří. Už teď díky únikům a fotkám z natáčení víme, že potkáme Sabertootha nebo Elektru. Ale seznam hostů bude delší.

Delší dobu se hovoří o návratu Deadpoolovy milé Vanessy. Morena Baccarin v rozhovoru pro ComicBookMovie konečně potvrdila, že ve snímku skutečně vystupuje. Dokonce naznačila, že by se mohla objevit jako Copycat, tedy jako verze postavy, která má v komiksech nadlidské schopnosti. Baccarin zároveň prozradila, že její role ve filmu není nikterak rozsáhlá.

Tím ale výčet setkání s komiksovými bližními nekončí. Insider Daniel Richtman tvrdí, že potkáme Wandu Wilson, alias Lady Deadpool. Půjde o malou roličku. Na internetu se okamžitě začalo spekulovat o tom, zda náhodou právě tuhle postavu nehraje Taylor Swift, o jejíž účasti se už delší dobu šušká. Richtman dále tvrdí, že se v Deadpoolovi 3 ukáže Daken, tedy Wolverinův syn. Tohle tvrzení podporují i další insideři. A pokud by vám přišlo, že je nejrůznějších hostí pořád ještě málo, můžete se zaměřit na sociální sítě Johna Ceny. Ten z Deadpoola 3 sdílel fotku a okamžitě tak rozvířil spekulace o tom, zda náhodou ve filmu také nevystupuje…

Scénář Deadpoola 3 napsali Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Shioli Katsuna, Briana Hildebrand, Emma Corrin a Jennifer Garner. Datum premiéry je stanoveno na 25. července 2024.

Titulní foto: Marvel Studios

Zdroje: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Daniel Richtman, Daniel Richtman II, John Cena, Comic Book Movie, Cryptic

Galerie: 4

Deadpool 3: Reynolds a Jackman vítají nový rok natáčení | Fandíme filmu Deadpool 3: Reynolds a Jackman vítají nový rok natáčení | Fandíme filmu Deadpool 3: Reynolds a Jackman vítají nový rok natáčení | Fandíme filmu Deadpool 3: Reynolds a Jackman vítají nový rok natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest