Jurský Park 4 nebude restart, píše ho Spielberg

Jurský Park 4 nebude restart, píše ho Spielberg | Fandíme filmu
Režisér Colin Trevorrow a vědecký konzultant Jack Horner prozradili nové podrobnosti o filmu.

Paleontolog Jack Horner se podílel jako odborný poradce doposud na všech dílech Jurského Parku, včetně všech doposud nerealizovaných scénářů Jurského Parku 4. Podle jeho slov byl první scénář hotový v roce 2004 a nebyl vůbec špatný, avšak shodou řady různých okolností nikdy nedošlo k jeho realizaci. Začalo se znovu od začátku, avšak jak už naznačovaly dřívější zvěsti, Steven Spielberg (a vlastně prý ani nikdo jiný) nebyl se scénářem spokojený, a tak se začalo od začátku ještě jednou.

Podle aktuálního vyjádření režiséra Colina Trevorrowa, který se svým filmem přijel na předávání Saturn Awards, zřejme Spielberg nebyl spokojený natolik, že se rozhodl na scénář osobně dohlédnout. Trevorrow uvedl, že na scénáři pracuje pouze malý tým, jehož součástí je vedle jeho a scenáristy Derricka Connellyho také sám Steven Spielberg, který „už to dělá celá desetiletí, má ohromné filmové znalosti a ovládá vypravěčský jazyk. [Se Spielbergem] to vůbec nepůsobí, jako byste dostávali připomínky nějakého studiového šéfa, opravdu se snažíme [Jurskému Parku 4] dostat na kobylku a natočit ten nejlepší možný film“.

Dále Trevorrow naznačil, že se nejspíš nemusíme bát žádného divokého restartování – podle jeho slov filmaři ctí všechny své předchůdce. Zároveň by se režisér moc rád zaměřil na to, co je podle něj pro sérii klíčové – tedy na vyvolání pocitu nebezpečí, kdy budou mít diváci pocit, že se je každou chvíli pokusí něco sežrat.

Zdroje: Crave Online, Trescom, Schmoes Know

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest