Jurský Park 4: První synopse

Jurský Park 4: První synopse | Fandíme filmu
Na internetu se objevila první synopse, která slibuje slušné maso. Dá se jí věřit? AKTUALIZOVÁNO

Pokud se dostupným informacím dá věřit, obsahuje následující text spoilery, čtěte pouze na vlastní nebezpečí!

AKTUALIZACE: Už včera jsme upozorňovali, že do premiéry je daleko, a že se scénář může pořád značně vyvíjet. Teď si redaktoři serveru Slashfilm všimli, že Joblo ve svém článku zmiňují scenáristy Ricka Jaffu a Amandu Silver. Může to být jen přehlédnutí, ale může se jednat o důkaz, že Joblo vychází ze starší verze scénáře - aktuálně scénář přepisují režisér Colin Trevorrow a Derek Connolly. Fanouškovský server Jurassicpark4-movie.com dokonce tvrdí, že s úpravami scénáře momentálně pomáhá i producent Steven Spielberg! Z první synopse tedy můžeme z filmu vidět možná úplně všechno, ale možná také vůbec nic.

Doposud se o Jurském Parku 4 šuškalo pouze tolik, že by se měl děj vrátit na Isla Nublar, že by se ve filmu měl objevit zbrusu nový, ještě nebezpečnější dinosaurus, a že by film mohl být ještě pompéznější než všechny předchozí. Teď se na internetu objevila synopse, která všechny dosavadní zvěsti zaštiťuje. Samozřejmě lze jen těžko odhadovat, nakolik je zpráva přesná a nakolik se může výsledný film od momentálního stavu věcí lišit. Každopádně si pojďme říct, co se teď nově proslechlo:

Jurský park 4 by se měl odehrávat v současnosti na Isla Nublar, kde byl konečně otevřen zábavní park s dinosaury, zhruba v takové podobě, v jaké ho zamýšlel John Hammond. Park ročně navštíví 10 milionů návštěvníků a vedle konečně zkrocených Velociraptorů a T-Rexů se nově můžeme kupříkladu těšit také na obří akvária s vodními ještěry. Kdo ale způsobí aktuální potíže, bude nový, extrémně chytrý suchozemský dinosaurus, který přijde na to, jak překonat všechna nová, ještě dokonalejší bezpečnostní opatření. Dokážete si představit, jakou spoušť může způsobit byť jen jeden dinosaurus mezi zmateně pobíhajícími turisty. Situace by nakonec měla vyeskalovat natolik, že se hrdinové pokusí použít zkrocené Tyranosaury a Raptory jako prostředek k boji proti novému dinosaurovi! Zda máme čekat již známé nebo zcela nové lidské postavy zatím není známo, avšak je patrné, že do nastíněného scenária lze uvrhnout prakticky kohokoliv – klidně může záležet čistě na tom, koho z původního obsazení se podaří znovu podepsat.

Co vy na takovou alternativu? Líbilo by se vám, kdybychom konečně viděli plně funkční park a dinosauři se utrhli ze řetězu za plného provozu?

Zdroje: Slashfilm, Jurassicpark4-movie, Joblo

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest