Láska, lži a krvácení: Láska s kulturistkou zničí Kristen Stewart život

Láska, lži a krvácení: Láska s kulturistkou zničí Kristen Stewart život | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 3 obrázky
V novém kriminálním dramatu se ambice, svaly, láska a prachy nehezky střetnou. Pusťte si trailer.

Společnost A24 má patent na zajímavé bijáky, které k sobě dovedou přitáhnout pozornost i bez trikové pompy a velkolepého rozpočtu. Příští rok v březnu uvede také kriminální drama Love Lies Bleeding (Láska, lži a krvácení). V tom Kristen Stewart zavítá do světa kulturistiky.

Známá herečka představuje Lou, uzavřenou manažerku lokální tělocvičny, která se až po uši zamiluje do Jackie. Ta je ambiciózní kulturistkou, která skrze malé městečko projíždí na svojí cestě do Las Vegas, kde by si ráda splnila kariérní sny. Vzájemná láska obou žen nicméně vyvolá vlnu násilí, která obě dvě vrhne hluboko do spletité sítě, kterou městečko obetkala Louina rodina.

Tvůrci slibují elektrizující milostný příběh, jenž nám zároveň ukáže, jakou daň si kulturistika na lidech vybírá. Chybět nebudou ego, spalující touha a potřeba jít si za svým vlastním americkým snem. Trailer snímek ukazuje jako stylovou podívanou plnou výrazných hereckých výkonů, nakažlivých hudebních motivů a názorného vykreslení tělesnosti, která s kulturistikou pojí.

Krom Stewart v hlavních rolích vystupují Katy M. O'Brian, Ed Harris, Jena Malone, Dave Franco a Anna Baryshnikov. Film napsala a natočila Rose Glass (Svatá Maud). Světové premiéry se film dočká na festivalu v Sundance, do širší distribuce zamíří v březnu. O české premiéře zatím nejsou zprávy.

Podklady a foto: A24

Galerie: 4

Láska, lži a krvácení: Láska s kulturistkou zničí Kristen Stewart život | Fandíme filmu Láska, lži a krvácení: Láska s kulturistkou zničí Kristen Stewart život | Fandíme filmu Láska, lži a krvácení: Láska s kulturistkou zničí Kristen Stewart život | Fandíme filmu Láska, lži a krvácení: Láska s kulturistkou zničí Kristen Stewart život | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest