Novocaine: Hrdina akčního thrilleru necítí bolest

Novocaine: Hrdina akčního thrilleru necítí bolest | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
To, co je v normálním životě vážný problém, se při souboji se zločinci zatraceně hodí.

Slyšeli jste někdy o senzorické a autonomní neuropatii (někdy také kongenitální analgezie, případně CIPA)? Zjednodušeně (a dost možná ne úplně přesně) řečeno jde o velmi nebezpečnou nemoc, jejíž pacienti necítí bolest (nebo lépe řečeno ji cítí jen extrémně slabě). To s sebou nese silná rizika. Zvlášť v dětství se mohou pacienti velice snadno zranit, dokud ještě nechápou rozumově a zkušenostně souvislosti základních skutečností, jako je například neucuknutí od rozžhavených objektů.

Hrdina chystaného snímku Novocaine přesně touhle nemocí trpí. Vyrůstal introvertním, osamělým životem. Naučil se mixovat si jídlo, aby si nevědomky neukousal vlastní jazyk. Začal používat stopky k tomu, aby si včas připomněl, kdy má jít na záchod. Jeho velká nesnáz se poprvé stane velkou výhodou, když zloději v bance vezmou rukojmí a je mezi nimi i jeho přítelkyně. Když se pustí s kriminálníky do křížku, nemá nejmenší pochybnosti o tom, že to bude bolet především je.

Hrdina je popisován jako mix Davida Dunna (Bruce Willise) z Vyvoleného a Johna Wicka. Film bude míchat napětí, akci a humor Producenti doufají, že se podaří rozjet celou sérii. Hlavní roli ztvární Jack Quaid, jenž je nejznámější díky seriálu Banda. Režírují Dan Berk a Robert Olsen (Villains, Vražedné Vánoce, Significant Other). Scénář napsal Lars Jacobson (Day of the Dead: Bloodline, Baby Blue). Natáčení má začít během první čtvrti prvního roku.

Titulní foto je ilustrační: Jack Quaid v seriálu Banda

Zdroj: Deadlie

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest