The Beekeeper: Jason Statham v natřískaném traileru likviduje všechny kolem

The Beekeeper: Jason Statham v natřískaném traileru likviduje všechny kolem | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nebojte se názvu, hláškující akční borec nebude po celý film šaškovat kolem úlu.

Jason Statham umí být ideální kombinací charismatu a pohybové bravury. Bohužel, v poslední době jsme Jasona nedostávali v tom nejlepším možném podání. Expend4bles: Postr4datelní a Meg 2: Příkop mají hodnocení vyloženě slaboučká, stejně jako Rychle a zběsile 10. Operace Fortune: Ruse de guerre už na tom byla lépe, ale film dost prošuměl, spousta diváků si možná ani nestačila všimnout že šel do kin.

Teď se o slovo hlásí The Beekeeper (Včelař) a je to slovo do pranice! Tenhle film bude buď pořádná jízda, nebo se traileroví střihači pořádně zapotili, aby se jim podařilo takový dojem vyvolat. Statham je tajný agent, který se neskutečně naštve a začne se mstít. Neobejde se to bez spousty hlášek, baletických rvaček a šťavnatého násilí.

Podle oficiální synopse The Beekeeper pojednává o muži, který býval agentem mocné utajené organizace Beekeepers. Teď jej čeká brutální osobní cesta za odplatou, při níž jsou však v sázce i národní zájmy. Slogan snímku zní: „Odhal korupci, chraň svůj úl“.

Krom Stathama ve filmu vystupují Jeremy Irons, Josh Hutcherson, Emmy Raver-Lampman a Bobby Naderi. Režíruje David Ayer, který už by po slabých kusech jako Výběrčí daní, Bright, Sebevražedný oddíl nebo Sabotáž také potřeboval opět nějaký hit. A stejně tak scenárista Kurt Wimmer už notnou řádku let nenapsal nic tak solidního, jako byli Králové ulice nebo Equilibrium.

V zámoří jde The Beekeeper do kin 12. ledna 2024, u nás zatím na termín čekáme. Pusťte si trailer, koukněte na fotky.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 6

The Beekeeper: Jason Statham v natřískaném traileru likviduje všechny kolem | Fandíme filmu The Beekeeper: Jason Statham v natřískaném traileru likviduje všechny kolem | Fandíme filmu The Beekeeper: Jason Statham v natřískaném traileru likviduje všechny kolem | Fandíme filmu The Beekeeper: Jason Statham v natřískaném traileru likviduje všechny kolem | Fandíme filmu The Beekeeper: Jason Statham v natřískaném traileru likviduje všechny kolem | Fandíme filmu The Beekeeper: Jason Statham v natřískaném traileru likviduje všechny kolem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest