Karate Kid: Původní hrdina a Jackie Chan se spojí v jednom filmu

Karate Kid: Původní hrdina a Jackie Chan se spojí v jednom filmu | Fandíme filmu
Sony Pictures
Světy Cobra Kai a nového Karate Kida se spojí pod jednou střechou.

Série Karate Kid odstartovala v 80. letech minulého století. V roce 2010 vznikla filmová reimaginace s Jackiem Chanem a od roku 2018 běží seriál Cobra Kai, kde vystupují zestárlé postavy z původních osmdesátkových filmů.

Už nějakou dobu víme, že se chystá celovečerní film pro kina, který naváže na ten Chanův. Teď jsou tu oficiální podrobnosti. Ve snímku bude vystupovat nejen Jackie, ale také Ralph Macchio, představitel Daniela LaRussoa z původních filmů i seriálu Cobra Kai. Tím pádem se oba dva světy oficiálně propojují a teoreticky se může objevit libovolná další postava z dosavadních filmů a seriálů.

Mnoho detailů o zápletce zatím neznáme. Zřejmé je, že děj bude zasazený na východní pobřeží Spojených států, kde dospívající kluk z Číny bude v bojovém umění hledat vnitřní sílu a životní směřování. Cestu mu pomůže najít jeho přísný, ale moudrý mentor.

Hledání ústředního představitele právě začalo, což společně oznámili Chan a Macchio v krátkém videu. Režíruje Jonathan Entwistle. Ten dosud točil pouze seriály, konkrétně série The End of the F***ing World, I Am Not Okay with This a Za světlými zítřky! Nějakou dobu má za úkol pro Netflix zpracovat nové Power Rangers. Scénář napsal Rob Lieber, člověk podepsaný pod snímky Králíček Petr či Husí kůže 2: Ukradený Halloween. Natáčení začne příští rok na jaře, počítá se s datem premiéry 12. prosince 2024.

Foto: Sony Pictures

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest