Vládci vesmíru: Fantasy hrdina He-Man to ještě jednou zkusí

Vládci vesmíru: Fantasy hrdina He-Man to ještě jednou zkusí | Fandíme filmu
MGM
Po mnoha neúspěšných pokusech je tu další snaha zfilmovat znovu příběh o magickém bojovníkovi se zlem.

Už jedenáct let píšeme o tom, že se chystá nová verze Vládců vesmíru (Masters of the Universe), tedy fantasy příběhu o princi, který se dokáže proměnit v mocného válečníka, jenž bojuje se zlem. Na projektu se postupně prostřídalo několik tvůrců a filmových společností, přičemž naposledy se snažil snímek uvést k životu Netflix.

Ten u projektu vydržel asi rok a půl, jen aby letos v červenci potvrdil, že už na „Vládcích“ dál nepracuje. Magazín Variety tehdy psal, že streamovací platforma v projektu utopila 30 milionů dolarů, aniž by to kamkoliv vedlo. Teď se hračkářská firma Mattel, která drží práva, domluvila na spolupráci se studiem MGM společnosti Amazon.

Zatím to podle magazínu Deadline vypadá, že MGM bude pokračovat v projektu, který byl rozpracovaný na Netflixu. To znamená, že na režijní post se stále počítá s Adamem a Aaronem Neeovými (Ztracené město) a hlavní roli stále má hrát Kyle Allen (The Path, American Horror Story, West Side Story). Projekt je prozatím v raném stádiu vývoje, takže i kdyby tentokrát všechno klaplo, může trvat několik dalších let, než snímek skutečně spatří světlo světa.

Masters of the Universe v 80. letech vznikli jako akční panáčci od firmy Mattel. Následoval stejnojmenný animovaný seriál, jenž pojednával o princi Adamovi, který se dokázal na přání měnit ve válečníka zvaného „He-Man“. He-Man byl poslední nadějí pro Eternii, magické království, které ničil zlý Skeletor. Celovečerní film na motivy značky vznikl koncem 80. let, kdy hlavní roli hrál Dolph Lundgren.

Titulní foto je ilustrační - Vládci vesmíru (1987)

Zdroj: Deadline, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest