Action Man: Vaše prosby byly vyslyšeny, chystá se další film podle hračky

Action Man: Vaše prosby byly vyslyšeny, chystá se další film podle hračky | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
He-Man se naopak může dočkat odkladu - přišel o režiséra.

Ano, my víme, přesně tohle vám chybělo. Chystá se další celovečerní film podle plastových panáčků pro desetileté kluky. Protože víte jak to je, příběhově košatou předlohu prostě nelze odmítnou. Ale teď vážně. Transformers alespoň měli vedle hraček opravdu proslulé animované seriály. U G.I. Joe už převod značky na velké plátno vyvolával nechápavé pohledy a teď je na řadě Action Man. A tady končí veškerá legrace. Už G.I. Joe si vedl v kinech a u kritiky tak průměrně, že ani pět let po uvedení dvojky se studio nerozhoupalo k tomu, aby začalo chystat další pokračování. A Action Man je vlastně jen variací na G.I. Joe, tak proč proboha (to samé studio) připravuje celovečerák?

Pravděpodobně proto, že hračkářský gigant Hasbro vnímá celovečerní snímky především jako reklamy na své figurky a Action Man zatím vlastní „reklamu“ nedostal. Hračka vznikla původně v roce 1966 jako evropská odezva na G.I. Joe a figurky představovaly členy britských ozbrojených složek. Postupně vznikaly další a další sady. Jak u podobných hraček bývá zvykem, vycházely také komiksy a animované seriály, které však nikdy nebyly tak proslulé, jako třeba v případě zmiňovaných Transformers.

O celovečerním filmu se poprvé mluvilo v roce 2012, kdy se Hasbro snažilo do kin dostat hned celou flotilu vlastních námětů. Teď se projekt znovu objevuje. Režírovat má James Bobin, který má na svědomí dva díly Mupetů nebo Alenku v říši divů: Za zrcadlem. Scénář píše Simon Farnaby, který má na kontě tak rozdílné filmy, jako jsou Princ a pruďas či Paddington.

Jak jeden hračkářský projekt nabírá rychlost, jiný brzdí. Masters of the Universe měl točit David S. Goyer, ten se však nakonec vůdčí úlohy nechopí a bude pouze psát scénář a produkovat. Podle některých zdrojů na projekt nebude mít čas, kvůli svým závazkům v televizi (Krypton, Nadace), podle jiných se studio obává toho, že už dlouho netočil podobně drahý projekt a nechce mu film svěřit. Studio Sony chtělo začít natáčet už letos v dubnu, není však zřejmé, zda se po odsunu Goyera podaří termín dodržet. Datum premiéry je naplánované na 18.12. 2019.

Zdroje: Omega Underground, THR, Deadline

Vládci vesmíru

07.08.1987 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Action Man: Vaše prosby byly vyslyšeny, chystá se další film podle hračky | Fandíme filmu Action Man: Vaše prosby byly vyslyšeny, chystá se další film podle hračky | Fandíme filmu Action Man: Vaše prosby byly vyslyšeny, chystá se další film podle hračky | Fandíme filmu Action Man: Vaše prosby byly vyslyšeny, chystá se další film podle hračky | Fandíme filmu Action Man: Vaše prosby byly vyslyšeny, chystá se další film podle hračky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest