Vládci vesmíru našli nového He-Mana

Vládci vesmíru našli nového He-Mana | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 3 obrázky
Po Dolphu Lundgrenovi se role svalnatého bojovníka ujme mladší herec.

od roku 2012 vídáme u nás na webu zprávy o tom, že se chystá nové zpracování Vládců vesmíru (Masters of the Universe), populárního fantasy příběhu o princi Adamovi, který po vyslovení zaklínadla dokáže měnit v mocného „He-Mana“. Ten původně vznikl jako akční figurka na hraní, pak tu byl animovaný seriál a v 80. letech stihl dorazit ještě hraný celovečerní film s Dolphem Lundgrenem v hlavní roli.

V posledních letech Netflix vrátil na obrazovky animovaný seriál, nicméně teď to vypadá, že po letech odkladů se o slovo hlásí už i nový celovečerní film. Čerstvě bylo oznámeno, že ústředního hrdinu ztvární Kyle Allen (The Path, American Horror Story, West Side Story). Snímek režírují bratři Adam a Aaron Neeovi (Band of Robbers, chystaná novinka Ztracené město), scénář napsal David Callaham (Shang-Chi, Wonder Woman 1984). Snímek původně chystalo studio Sony s úplně jiným týmem, avšak s počátkem pandemie byly plány zrušeny a projekt převzal Netflix. Ten začne nový film točit letos v létě.

Masters of the Universe v 80. letech vznikli jako akční panáčci od firmy Mattel. Následoval stejnojmenný animovaný seriál, jenž pojednával o princi Adamovi, který se dokázal na přání měnit ve válečníka zvaného „He-Man“. He-Man byl poslední nadějí pro Eternii, magické království, které ničil zlý Skeletor. Celovečerní film na motivy značky vznikl koncem 80. let, kdy hlavní roli hrál Dolph Lundgren.

Titulní foto je ilustrační - Vládci vesmíru (1987)

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Vládci vesmíru našli nového He-Mana | Fandíme filmu Vládci vesmíru našli nového He-Mana | Fandíme filmu Vládci vesmíru našli nového He-Mana | Fandíme filmu Vládci vesmíru našli nového He-Mana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest