Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zack Snyder představuje velkolepý vesmírný epos, který už brzy uvede na Netflixu.

Jeden z titulů, který Netflix představil během své víkendové prezentace chystaných novinek, je také Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (Rebel Moon - Part One: A Child of Fire). Nejspíš jste už slyšeli, že novinka Zacka Snydera vychází ze scénáře, který chtěl režisér původně zpracovat jako součást světa Hvězdných válek. Když Lucasfilm ztratil zájem, Snyder příběh upravil tak, aby jej mohl zveřejnit samostatně.

V nově zveřejněném traileru jsou stopy Star Wars zřetelně patrné. Nechybí inspirace westerny a samurajskými filmy. Hrdinové čelí útlaku krutého impéria, v popředí jsou kosmické lodě, přestřelky a šermířské souboje. Rebel Moon v traileru vypadá také jako klasická práce Zacka Snydera. Otevírá se před námi rozsáhlý smyšlený svět, vizuálně leckterý moment připomíná nástěnnou malbu, připravenou oslnit svého pozorovatele. Snímek se po většinu času nejspíš bude brát hodně vážně, podstatná část postav bude vystupovat sveřepě a na první pohled bude patrné, že celá produkce stála strašně moc peněz. Jestli krom atrakcí snímek nabídne také silné postavy a vyprávění, to se zřejmě dozvíme až po premiéře.

Děj je zasazený na mírumilovnou měsíční kolonii Veldt na okraji galaxie. Tu začnou ohrožovat jednotky tyranského regenta Balisaria, které si chtějí uzurpovat zdejší úrodu. Tajemná cizinka Kora (Sofia Boutella), imperiální dezertérka, která žije mezi vesničany, se stane jedinou nadějí na přežití. Dostane za úkol najít na okolních světech zkušené bojovníky a postavit se s nimi na marný odpor proti Mateřskému světu. Kora dá dohromady skupinku psanců, vzbouřenců, venkovanů a válečných sirotků z různých světů, které spojuje touha po vykoupení a pomstě. Na polozapomenutý měsíc mezitím dopadá stále temnější stín Říše a brzy vypukne bitva, během které se zrodí armáda nových hrdinů.

Dále hrají Ed Skrein, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Staz Nair, Doona Bae, Ray Fisher, E. Duffy, Anthony Hopkins, Cary Elwes, Corey Stoll, Jena Malone, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Alfonso Herrera, Stuart Martin, Sky Yang, Rhian Rees a Charlotte Maggi. Režíruje Zack Snyder. Scénář spolu se Snyderem napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad. Datum premiéry je stanoveno na 22. prosince.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 10

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně – Nový trailer láká na rozmáchlou sci-fi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest