Loki: Nový trailer láká na zbylé epizody 2. řady

Loki: Nový trailer láká na zbylé epizody 2. řady | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Po velkém vyvrcholení ve 4. epizodě chystá druhá řada Lokiho zcela novou kapitolu.

Text může obsahovat spoilery pro dosavadní epizody Lokiho!

Druhá řada Lokiho pokračuje v nastaveném duchu řady první. Dál stojí hlavně na časoprostorových legráckách, bláznivých udělátkách agentury TVA a interakcích mezi ústředními postavami. Zatím jsme viděli čtyři epizody, kdy po skončení té poslední vlastně nebylo vůbec jasné, co se bude dít dál. Obraz zbělal a bylo ticho. Žádný střih, žádný náznak, nápis, titulková scéna...prostě nic. Kdyby někdo chtěl tvrdit, že právě byl vymazán celý filmový svět Marvelu z existence, asi by to nebylo úplně neuvěřitelné.

Tedy až na to, že ve světě Marvelu je v přípravě celá řada dalších filmů a sérií a dokonce i samotná druhá řada Lokiho má před sebou ještě dvě epizody. Co nás v nich čeká teď poodhaluje zveřejněný trailer. V tom je patrné, že svět pokračuje dál. Ale věci jsou jiné. Loki je nejspíš ústřední postavou všeho, tím, kdo si pořád pamatuje kdo je a co je v sázce. Ostatní se zdánlivě vrátili na časové ose tam, odkud byli prapůvodně vytrženi a je teď na Lokim, aby dal celou partu opět znovu dohromady. V upoutávce se kříží nové záběry s těmi, které už známe. Nejde tudíž asi vyloučit, že dojde také na cestování v čase. Ostatně, scéna od výtahu (z první a čtvrté epizody), kde Loki vymazal sám sebe, zdánlivě naznačuje, že o provázanosti různých časových období pořád nevíme tak docela všechno

Tvůrci v rozhovorech uvádějí, že první a druhá řada byly koncipovány jako provázaný příběh. Na konci druhé série by nás tedy neměl čekat další cliffhanger, ale rozuzlení všeho, co se před námi až do této chvíle zamotávalo. Snad se máme na co těšit.

Druhá řada začíná tam, kde ta první skončila. Poté, co Loki (Tom Hiddleston) a Sylvie (Sophia Di Martino) přispěli k rozbití daných zákonitostí časoprostoru bude ústřední antihrdina v druhé řadě bojovat o záchranu samotné duše Time Variance Authority. Společně s Mobiem (Owen Wilson), Hunter B-15 (Wunmi Mosaku) a týmem starých i nových pomocníků se napříč labyrintem realit pouštějí do hledání Sylvie, Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) a Miss Minutes (Tara Strong). Pokusí se zacelit trhlinu v časoprostoru a odhalit pravdu o svobodné vůli a smyslu existence. Spolu se smrtí Toho jenž zůstal (Jonathan Majors) se otevřela Pandořina skříňka a Kangův (Jonathan Majors) hněv se vylil do celého multiversa. V dalších rolích vystupují Ke Huy Quan, Eugene Cordero, Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr a Neil Ellice. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead.

Foto: Marvel

Zdroje: ComicBook.com, ComicBook.com II, The Hollywood ReporterMarvel.com, Variety,

Galerie: 3

Loki: Nový trailer láká na zbylé epizody 2. řady | Fandíme filmu Loki: Nový trailer láká na zbylé epizody 2. řady | Fandíme filmu Loki: Nový trailer láká na zbylé epizody 2. řady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest